Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Kako su igrali Dinamovi igrači u Salzburgu? Tri pojedinca zaslužila su višu ocjenu

Moharramiju je kazneni udarac srozao ocjenu, Mišić je opet radio rudarski posao, a Dominik Livaković je u mnogim navratima spašavao Dinamo u Austriji. No, koji su najbolje ocijenjeni igrači Dinama protiv Salzburga?

Komentari 8

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
08:07 06.10.2022.

Sastav koji je završio utakmicu trebao je igrati od početka. Petković i Oršić neprimjetni i bez ikakvog učinka.

VL
DE
Dezider
08:31 06.10.2022.

Drmić premalo igra da bi bio u formi kao lani u Rijeci, a to ide na dušu Čačiću. Ljubičić izvrstan u obrani, ponavlja trku uz liniju, ali centaršut mu je nikakav. Bočkaj i Baturina prekasno su ušli u igru. Nadam se boljem rezultatu u Zagrebu.

VL
DJ
djmoslav
09:09 06.10.2022.

Najvece zvijezde su odigrale lose Petkovic Orsic Ivanusec kao i kapetan od njih se navise ocekivalo a kada oni odigraju kso jucer onda nema ni rezultat previse je izgubljenih lopti da bi se pobjedilo.

VL
SA
SI aka SI
08:39 06.10.2022.

onda nismo gledali istu utakmicu ako je Teofil bio najbolji, a Moharami do penala igrao odlično. I ne vidim u čemu je problem kapetanu dati 5 kad igra kao jučer.

VL
RE
RedTree
13:39 06.10.2022.

Koju utakmicu su oni pratili!? Ideš bunker kontra Salzburga. Totalni promašaj. Više su Drmić i Baturina donijeli u desetak minuta nego ovi svi prije. Drmić odmah u šesnaesterac, a Petković 30, 40 metara od gola. Što će nam u Katru!? I Šutalo opet griješi, Daliću i dijelu javnosti vidite konačno.

VL
PE
peronja
08:37 06.10.2022.

Sadegh Moharrami 6 - toliko je duela izgubio samo u drugom poluvremenu, u prvom jedno tri. I onda ga Ivković hvali kako je odigrao odlično, kao pravo krilo. Pa Moharami je bek i tu je kiksao više puta prije i poslije penala. Kad Bočkaj igra više krilo nego beka, onda je to katastrofa.

VL
DM
drazen.muhvic
09:28 06.10.2022.

Ono kada imaš desnog beka koji nema mjesta u županijskim ligašima. Ono kada ti središnji stoper odigra na razini panjeva Benkovića i Šimunovića, ali zato neuspješno glumi Ramljaka. Ono kada ti lijevog beka igra središnji vezni koji u životu iz igre centaršutom nije pogodio nikoga svoga. Ono kada ti "centarfor" pretrči u čitavoj tekmi par stotina metara. Ono kada ti najbolji strijelac pokaže zašto mu je najjača strana liga bila ona južnokorejska. Ono kada ti je kapetan i glavni defanzivni vezni tip koji nema mjesta u prvih 11 smiješne makedonske repke. Ono kada u vezi nemaš nikoga tko zna odigrati loptu prema naprijed i graditi igru (tj. imaš ga, ali sjedi na klupi). Ono kada ti je trener tip koji nema cojones.

VL
AN
anders800
08:14 06.10.2022.

S Cacicem koji se boji vlastite sjene nemamo nikakve sanse. Cak mu se i igraci bune da se ne igra bunker protiv austrijanaca neg da treba ici po 3 boda. Luzer! Opet vadi Orsica, on bi onaj zicer zabil zmirecki. Orsic je jedini igrac u povijesti HNL koji redovito zabija klubovim iz 5 naj liga , to nisu mogli ni Mlinka,Boban, Suker, Vlaovic,Modric itd. Al idiot Cacic to ne kuz neg mece onog svicarca u igru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.