Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ispad

Kako je Kyrgios to mogao učiniti prvom igraču svijeta, Novakovi navijači ljutiti

Nick Kyrgios i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.07.2019.
u 14:14

Korisnici društvenih mreža i teniski zaljubljenici osudili su njegov potez uz opći zaključak kako gaji "neopisivu mržnju prema Đokoviću", a bilo je i drugih komentara: "Primitivac", "Slučaj za psihijatriju"...

Nick Kyrgios (24) ponovno je uvrijedio prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. Australski nestaško napravio je novi ispad, ovaj put u Washingtonu.

Jedan navijač tražio je od Kyrgiosa da mu se potpiše na majicu na kojoj piše Novak.

Australac je umjesto potpisa išarao i prekrižio Novakovo ime. Nick je još jednom pokazao svoju drugu stranu koja nije baš tipična za profesionalca.

'Evo što mislim o tebi i tvojoj majici', kazao je Kyrgios u videu koji je naljutio Đokovićeve navijače.

Korisnici društvenih mreža i teniski zaljubljenici osudili su njegov potez uz opći zaključak kako gaji "neopisivu mržnju prema Đokoviću", a bilo je i drugih komentara: "Primitivac", "Slučaj za psihijatriju"...

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Komentara 25

SV
stjepan v.
15:02 25.07.2019.

Jako uzbudljiv clanak. Sutra vise o "fudbalu is bg."

PT
Ptica_
15:07 25.07.2019.

Kyrgios ništa nije učinio Đokoviću, naslov je potpuno kriv i tendenciozan. On je navijaču rekao "evo što mislim o tebi i tvojoj majici" i pošarao je. Očito je navijačev potez (ispravno) shvatio kao provokaciju. Inače baš ne cijenim Kyrgiosovo ponašanje, ali ovaj put je potpuno u pravu.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:50 25.07.2019.

Pa dajte pitajte Messia da vam se potpise na majicu na kojo pise Ronaldo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije