Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je sve presudilo
Povratak na članak

Kako je Sljeme dobilo utrku: 'I šarmer Štimac animirao je glavnu tajnicu FIS-a'

Ostane li neumorni Vedran Pavlek direktor utrke, zapravo direktor svega u hrvatskom skijanju, i ostane li Milan Bandić gradonačelnik, utrka Svjetskog kupa na brdu ponad Zagreba mogla bi doživjeti i 20. rođendan

Komentari 5

ZA
zanaše1
14:43 01.01.2018.

Izgleda da je Štico zbilja bil prevaga da dobijemo utrku.E novinarčići, novinarčići.

VL
TO
tomislav10
15:35 01.01.2018.

Prvo, zašto onda drugi gradovi ne organiziraju skijanje na svojim brdima već promoviraju skijaške centre? Drugo, kakvu korist hrvatsko skijanje ima od te dvije utrke? Koliko bodova smo osvojili u zadnjih 12 godina u svjetskom kupu ne računajući Kosteliće (( i bez bodova u kombinaciji)? Treće, malo sutra da te dvije utrke godišnje koštaju samo 20 milijuna, koštaju barem duplo više i grad daje pola tih novaca. Četvrto, zašto ne ulažemo u naše skijaške centre umjesto u utrku na Sljemenu (a ni gore ne ulažemo, gdje je žičara, nove vučnice?)? Peto, marketinšku vrijednost od navodnih 6 milijuna eura slobodno okačiš mačku o rep. Čisto marketinško preseravanje. Advent u Zagrebu vrijedi puno više. Sedmo, utrke na Sljemenu su bacanje para u vjetar. U stvari bacanje para u tuđe džepove. Osmo, boli te koliko ja imam plaću...

VL
ZA
zanaše1
14:38 01.01.2018.

E Tomisleve,Tomislave,ne vidiš ti dalje od svog đepeka i svoje bijedne plaćice

VL
MU
mulag
20:45 01.01.2018.

skijanje po blatu bi vise donjelo zarade nego klasicno

VL
TO
tomislav10
13:54 01.01.2018.

Trebaju li nama ove dvije utrke? I kolko sve to košta? Sve druge utrke svjetskog kupa organiziraju se u skijaškim centrima samo je naša na izletištu Zagrepčana!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.