Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVA NIJE MOGAO POMOĆI

Kakav šok na Stamford Bridgeu! WBA uvalio 'petardu' Chelseaju

Premier League - Chelsea v West Bromwich Albion
Mike Hewitt/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.04.2021.
u 16:00

Otkako je Thomas Tuchel zamijenio Franka Lamparda na klupi Chelseaja, plavi sa Stamford Bridgea su u 14 utakmica prije ove primili samo dva gola, da bi im u subotu sastav s dna redoslijeda zabio čak pet

U prvoj utakmici 30. kola engleskog nogometnog prvenstva pretposljednji West Bromwich Albion senzacionalno je kao gost svladao četvrti Chelsea s 5-2 (2-1).

Chelsea je poveo golom Pulišića (27) koji je najbolje reagirao na odbijenu loptu nakon slobodnog udarca Marcosa Alonsa, no samo dvije minute potom dogodio se možda i ključni trenutak utakmice. Iskusni Thiago Silva neoprezno je s dvije noge startao na Yokuslua i to nakon što je igrač gostiju uputio krajnje neopasan udarac prema domaćim vratima, a glavni je sudac Coote opravdano pokazao drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton domaćem stoperu.

Preokret se dogodio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Matheus Pereira (45+2, 45+4) doveo WBA u goste da bi u nastavku Robinson (63) i Diagne (68) povisili na 4-1. Mount (71) je nakratko vratio nadu Chelseaju, no Robinson (90+1) je svojim drugim golom potvrdio pobjedu gostiju.

Otkako je Thomas Tuchel zamijenio Franka Lamparda na klupi Chelseaja, plavi sa Stamford Bridgea su u 14 utakmica prije ove primili samo dva gola, da bi im u subotu sastav s dna redoslijeda zabio čak pet.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je ostao četvrti s 51 bodom, pet manje od trećeg Leicester Cityja, a dva više od petog West Ham Uniteda, dok je WBA i dalje pretposljednji 109. sa 21 bodom, pet manje od 18. Fulhama, a sedam manje od 17. Newcastle Uniteda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Na vrhu je Manchester City sa 71 bodom, 14 manje ima drugi Manchester United.

Komentara 1

TR
Travno221
07:43 04.04.2021.

Ma, ovo su kladionice sredile. Englezi su prvi u tome, kao i uvijek u otimačinama i prevarama. Sjetite se samo gusara, njih su Englezi izmislili... Vidjet ćete da Chelsea više neće gubiti. Ali sad je odrala naivne kladitelje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije