Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od Bjelice

Kakva ludorija hrvatskog glumca na krovu kuće: 'Pozdrav treneru..'

Rene Bitorajac i Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpić/Pixsell/Instagram/Rene Bitorajac
18.04.2020.
u 12:48

Rastanak s igračima bio je emotivan, a i mnogi navijači oprostili su se od sjajnog trenera. Među njima i hrvatski glumac Rene Bitorajac, veliki Dinamov navijač

Nenad Bjelica od četvrtka više nije Dinamov trener. Klub iz Maksimira raskinuo je ugovor s trenerom koji je sjajnim rezultatima u Europi vratio navijače na tribine.

'Hvala svima s kojima sam dijelio sve dobro i loše u zadnje dvije godine. Hvala navijačima na sjajnoj podršci, život ide dalje. Samo jako', poručio je Bjelica, koji je nakon 20 mjeseci napustio Dinamo.

>>> Pogledajte što je rekao Nenad Bjelica nakon raskida s Dinamom

 

Rastanak s igračima bio je emotivan, a i mnogi navijači oprostili su se od sjajnog trenera. Među njima i hrvatski glumac Rene Bitorajac, veliki Dinamov navijač.

Popularni Krpa, koji je svoju ljubav prema plavoj boji istaknuo i u filmovima Metastaze i ZG80, oprostio se od Bjelica na vrlo originalan način.

Naime, Bitorajac je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj stoji na krovu kuće i upaljenom dimnom zavjesom pozdravlja od dragog trenera.

Foto: Instagram/Rene Bitorajac

'Pozdrav treneru koji nas je vratio na tribine', napisao je Bitorajac.

U svojoj objavi istaknuo još dvije najvažnije stvari koje je Bjelica napravio: 'prestao nas je sramotiti u Europi' i 'učinio nas ponosnima'.
Dinamo sada čeka novog trenera, a to je vjerojatno Igor Jovićević.

Komentara 3

DU
Deleted user
21:11 18.04.2020.

Mene ne moraš vraćati na tribinu.Tu sam uvijek uz Dinamo.Odi Rene sad navijaj dalje za Bjelicu kud god ode! Bjelici svaka čast i ja bi volio da je ostao,ali moja ljubav prema Dinamu i tribini je jača sad kad stavljam točku nego na početku ovog komentara. Samo Dinamo!

DO
DOMOLJUBCI
18:50 18.04.2020.

Veliki BBB fakat se decko kuzi u navijanje...Prva ekipa od 1984 kmkhhhhh mos si mislit...znamo ga svi dobro sa sjevera kmhhh...ajde skini se s tog krova past ces jos pa ces na drazvne jasle i pomoc

DU
Deleted user
15:18 18.04.2020.

Kaj ovaj glumi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije