Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javio se i Ćorluka

Kakav kralj Lovren: Oduševio postom posvećenom Subašiću

Lovren i Subašić
Foto: DPA/Pixsell
1/6
15.08.2018.
u 13:19

– Iskreno se nadam da je ovo zadnji oproštaj jer polako ponestaje riječi kojima bih opisao sve ove istinske nogometne veličine... – napisao je Ćorluka.

Ne stišavaju se reakcije na odlazak Danijela Subašića koji je treći srebrni vatreni koji se odlučio oprostiti od reprezentacije.

Porukama su se putem Instagrama od Sube među prvima oprostili Ivan Rakitić, Šime Vrsaljko i Darijo Srna.

Nešto poslije to je učinio i Dejan Lovren, koji je prvo poručio da je dosta opraštanja od reprezentacije, nakon čega se obratio i Subašiću.

– Pa dosta više opraštanja od repke. Daj javite se u isto vrijeme da mogu objaviti neku zajedničku sliku, a ne pojedinačno. E moj fu*king years, neopisivo mi je drago bilo igrati s čovjekom poput tebe koji je uvijek nasmijan, pozitivan i veseo, a uz sve to odličan golman. Brate, hvala na svemu – napisao je Lovren i oduševio pratitelje.

Nakon Lovrena javio se i Vedran Ćorluka.

– Iskreno se nadam da je ovo zadnji oproštaj jer polako ponestaje riječi kojima bih opisao sve ove istinske nogometne veličine... Subi, flegmo naša kakve nema, hvala ti što si mi čuvao leđa sve ove godine od mlade pa do ove stare reprezentacije, hvala ti što si naše greške pretvarao u velike obrane... veliki si vratar ali još veća ljudina... i moram priznati nije ti Monte Carlo loš grad za mirovinu.

Postom se od Sube oprostio i Lovre Kalinić.

Brate moj! Prošli smo zajedno sve lijepe i manje lijepe trenutke kako klupske tako i reprezentativne, drago mi je da sam imao priliku biti rame uz rame s velikim čovjekom kao što si ti. Puno toga sam imao naučiti uz tebe, kako vratarski tako i životno. Ponosan sam na tebe jer si pravi primjer kako se poštenim radom i odnosom mogu napraviti velike stvari. Hvala ti za sve. Falit ćes.

Lovren i Subašić
1/11

Komentara 40

MA
maladaK
13:44 15.08.2018.

sad je svarmo dosta!

KT
KTM
14:01 15.08.2018.

Pa,nemoj i ti Suba.Pa nisam prebolio,još ni Čarlija,pa Đilkoša,i onda jedan od najboljih vratara ikad?Izbriši taj hebeni tweet ili kako se vec zove i ostani tu di si najbolji na svijetu.Pa,srce će mi puknut.

CA
carpediem
15:21 15.08.2018.

Suba sve najbolje tebi i Mandzi i Carliju ALI SVAKA CAST ONIMA KOJI OSTANU U HR REPKI I PONOVO POKUSAJU NAS OBRADOVATI NA EUROPSKOM PRVENSTVU PA AKO NISTA NE USPIJU NECEMO IM NISTA NI ZAMJERITI JER OSTAJU VICEPRVACI IDUCE 4 4 GOD. ali ostace razlika izmedju onih Srebrenih koji su ostali i nisu dali sami ostavku i oni koji su pokupili Srebro i odustali ( ne odustaje se kad je najbolje vec kad se vise nemoze )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije