Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karius "briljira"
Povratak na članak

Kakav kiks! Pogledajte još jednu katastrofalnu pogrešku nesretnog vratara

U drugom kolu Europa lige u kojem je njegov Bešiktaš izgubio s 0:2 protiv Malmöa, Karius je u 53. minuti nenadano primio smiješan pogodak.

Komentari 6

SC
schwertransport
09:39 05.10.2018.

Tu stvarno nista nije kriv i veci od njega su primali takve golove Da ju je isao i hvatat nebi je uhvatio Strasno precizan ubacaj je bio To je ubacaj u peterac pa igracu malo lopta ode preko noge i ispadne udarac u gol od 1000 lopti ce jednu tako pogoditi

VL
DU
Deleted user
09:50 05.10.2018.

Nema tu puno golmanova grijeha, jedan loš centaršut završio je kao fantastičan lob, za ovo okriviti golmana je besmisleno. Napravio je sve kako treba bio tamo gdje treba, nedostajao mu je centimetar dva da loptu prebaci preko grede ali kao što rekoh lopta je bila izrazito neugodna i precizna.

VL
DY
dznika68@yahoo.com
23:37 05.10.2018.

Dobro postavljen, visoko skocio, .......cista nesreca, uopste nije kriv

VL
Avatar brcko dc
brcko dc
16:48 05.10.2018.

Nije u tome stvar da vratari budu krivi za neke golove.Problem je najveci sto mnogi vratari jednostavno nemaju srecu u karijeri profesionalca i zato privlace jednostavno smjesne golove.Neuer naprimjer nikada i nema sanse da bi primio one golove sto jee primio Kalinic od Spanjolaca.A to nema puno veze sa kvalitetom.Kalinic je sjajan vratar ali samo privlaci te jebene lopte i tako ce ostati do kraja karijere i nikad nece braniti u velikom klubu.Ali ima svakako i vratara koji nisu jednostavno za veliku scenu i to je najjednostavnije objasnjenje.

VL
LI
liliZG
10:02 05.10.2018.

možda samo treba naočale, ?

VL
Avatar southman
southman
09:01 05.10.2018.

A tko je doveo ovog majstora u Liverpool ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.