Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prolaska nema

Meksički 'Isus' kao u Matrixu 'čudesima' zaustavio Brazil

ochoa
Foto: Twitter
1/10
18.06.2014.
u 10:08

Vratar meksičke reprezentacije Ochoa nakon sinoćnje dominacije nad Brazilcima postao je pravi hit na Internetu

Vratar meksičke reprezentacije Francisco Guillermo Ochoa Magana nakon jučerašnje utakmice protiv Brazila postao je Isus iz Meksika.

- Francisco Guillermo Ochoa Magana rodio se 13. srpnja 1985. godine i meksički je Isus nakon onoga što je napravio Brazilu - netko je dopisao na njegovoj biografiji na Wikipediji.

Nakon što je čudesno obranio mrežu Meksika, Ochoa je postao i pravi hit na društvenim mrežama. Brojne fotomontaže njegovih "čudesa" umontirane su u prizore iz filmova Matrix, Gospodar prstenova i Hulk.

- Ne možemo izbjeći temu njihovog golmana. Postigao je bar četiri čuda - komentirao je Ochoaove poteze brazilski reprezentativac Fred.

Tijekom i poslije utakmice, ime Ochoa samo je na Twitteru spomenuto gotovo 2 milijuna puta. Čak se i košarkaš Kobe Bryant pridružio slavlju.

- Ochoa!! Nevjerojatno - napisao je Bryant.

>>Tko je meksički junak Ochoa koji je izludio Brazilce

Komentara 2

MN
Marijan Nikic-Pejic
12:20 18.06.2014.

Eh, kada bi nas Stipe imao barem pedeset posto obrana kao ovaj Mexikanac, gdje bi nam bio kraj. A onaj prvi gol protiv Brazila, ovaj bi sigurno zaustavio, A o istrcavanjima da i ne govorima. Istina je da mi zapravo vec dudo,dugo vremena nemamo pravog vratara, samo sto to sami sebi necemo priznati. Ja mislim da je onaj mali Subasic zasluzio da bude prvi vratar, bu boljoj je formi od Stipe, a veci je io talent.

DU
Deleted user
13:08 18.06.2014.

Marijan Nikic-Pejic, šti je to Ochoa obranio? Ništa! Uglavnom je bio pogađan, toliko sreće neće imati više nikad, naprosto ju je potrošio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije