Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Kakav gospodin: Nikola Kalinić ovim je potezom pokazao da u nogometu još ima poštenja!

Kalinić
Printscreen Twitter
22.12.2016.
u 23:42

Kalinić je sucu sugerirao na da njemu nije bilo jedanaesterca...

Fiorentina i Napoli su odigrali 3:3 u derbiju i ljepotici 18. kola Serie A. Bila to zanimljiva utakmica puna preokreta, a ostat će upamćena i po potezu Nikole Kalinića koji je pokazao da u nogometu postoji fair-play, piše Goal.

Naime, hrvatski je napadač pao u kaznenom prostoru pokraj Pepea Reine, a sudac Tagliavento je odmah pokazao na bijelu točku. Napolijev vratar je poludio na njegovu odluku, a u ponovljenoj snimci se jasno vidjelo da kontakta ipak nije bilo.

A onda je Kalinić sugerirao sucu da uistinu nije bilo dodira te je on povukao svoju prvotnu odluku!

>> Fiorentina ispustila pobjedu protiv Napolija, igrali Kalinić i Badelj

Komentara 17

ES
esseker71
09:17 23.12.2016.

Interesantno je vidjeti kako svi mediji od Vecernjaka, Indexa, Dnevnika,... i da ne nabrajam dalje prenose istu (laznu) vijest. I (vecina) citatelja to (naravno) prihvati. Imam osjecaj kao da jedna osoba pise za sve portale. A ta osoba definitivno nije gledala tu utakmicu ili se bar potrudila procitati (copy/paste) vijesti napraviti za HR-portale. / Sudac je u samom startu pokazao na peterac. Dakle - gol-aut. Igraci protivnicke ekipe, ponajvise golman, su protestirali kod suca trazeci drugi zuti za Kalinica (prvi je dobio u 4. minuti prvog poluvremena). Zbog toga je golman dobio zuti karton. Dakle, niti je sudac svirao penal niti je Kalinic pokazivao da penal nije bio.

CA
CastrumFF
08:29 23.12.2016.

To nije istina! Sudac je pokazao na gol aut a Reina je tražio drugi žuti za Kalinića zbog simuliranja, pa sam dobio karton.

Avatar Trpimir
Trpimir
00:04 23.12.2016.

Bas ko ovaj srbin neki dan jel sto je na utakmici Metza i Caena hrvatskog igraca opalio po glavi s ledja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije