Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Kakav gaf: Najboljem sportašu svijeta uručili slomljeni trofej koji je zalijepljen selotejpom

Murray
Foto: Twitter
19.12.2016.
u 18:01

– Da, slomio se pa je selojtepom zalijepljen vrh trofeja na kojem je kamera. Ja ga nisam slomio, a nisu mi rekli to je to učinio. Rekli su mi samo da ga držim blizu tijela kako kamera ne bi pala – rekao je Murray

Uglednom BBC-ju dogodio se neobičan gaf prilikom dodjele nagrade za najboljeg sportaša godine. Naslov je otišao u ruke tenisaču Andyju Murrayu što mu je rekordni treći put, no trofej mu je stigao slomljen.

Prvi tenisač svijeta nije mogao primiti trofej jer se nalazi na Floridi pa mu ga je uručio bivši boksač Lennox Lewis. No, pehar je u SAD stigao sa slomljenim vrhom koji je zalijepljen selotejpom.

– Da, slomio se pa je selotejpom zalijepljen vrh trofeja na kojem je kamera. Ja ga nisam slomio, a nisu mi rekli to je to učinio. Rekli su mi samo da ga držim blizu tijela kako kamera ne bi pala – rekao je Murray.

Iz BBC-ja su poručili da je Murray dobio repliku trofeja koja se možda oštetila u transportu te su dodali da će mu uručiti i pravu verziju koja je čitava.

>> Murray svladao Đokovića i pokazao da je trenutno prvi igrač svijeta!

Komentara 2

MO
matK.O.
13:53 20.12.2016.

nije to gaf,to tak treba biti.

Avatar EU Bošnjak
EU Bošnjak
00:19 23.12.2016.

nije najbolji sportas svijeta nego Velike Britanije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije