Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobrkala im se slova

Kakav gaf! Ferguson dobio "novoga" igrača – Andesrona

'Manchester United\'s Wayne Rooney (L) celebrates with Anderson (R) and John O\'Shea (C) after scoring during their English Premier League soccer match against Manchester City at Old Trafford in Manch
'PHIL NOBLE'
21.08.2012.
u 14:43

Ofenzivnom veznjaku Manchester Uniteda na poleđini dresa bilo je pogrešno napisano ime. Umjesto Anderson pisalo je Andesron.

Nema polja u kojem Manchester United nije djelovao konfuzno na otvaranju sezone kod Evertona. Hoćete u napadu, obrani, u odjelu proizvodnje dresova... Naime, neviđen se gaf dogodio ljudima zaduženima za opremu sportaša jer je ofenzivni veznjak Anderson na Goodison Parku istrčao "prekršten" u Andesrona.

Pogreška koji se rijetko događa i poluamaterskim momčadima na Old Traffordu zapravo je dosta česta. Još tamo davne 1997. napisali su pogrešno ime na dresu svoje zlatne koke Davida Beckhama koji je odjednom postao Beckam. Ljudi zaduženi za slova na dresovima sigurno su polomili jezik i ruke pokušavajući sklepati ime poljskoga vratara Tomasza Kuszczaka pa su umjesto toga napisali Zuszczak za utakmicu 2006. godine. Idemo dalje. Legendarni norveški napadač Ole Gunnar Solskjaer 2002. dobio je novo prezime – Solksjaer, a uspjeli su zabrljati s još jednim "svojim", Johnom O'Sheom koji je postao S'hea u utakmici s Realom 2003. godine.

Ipak, nije to bio jedini gaf na otvaranju nove sezone Premijerne lige. Nogometašu Sunderlanda Jamesu McCleanu misteriozno je za utakmicu s Arsenalom nestalo jedno "c" iz prezimena pa je postao McLean.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
JackRussell
19:19 21.08.2012.

Čekaj malo, jel se to stvarno novinar Večernjeg lista nekome smije radi pismenosti? Hahahahahahaha.....

MR
Mate Radic
21:07 21.08.2012.

Nisu krivo napisali njegovo prezime. Ja sam gledao utakmicu i imam dokaze da su dobro napisali. To se netko igrao u photoshopu i napravio tu sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije