Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELENA ĐOKOVIĆ
Povratak na članak

Kakav blam: Đokovićeva supruga širi teoriju zavjere o koroni, ali ovo sigurno nije očekivala

Jelena Đoković podijelila je video u kojem se govori da je za pojavu bolesti COVID-19 kriva peta generacija mobilnoga interneta

Komentari 4

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:16 09.04.2020.

Citat iz članka:"Đokovićeva supruga svjetski je poznata osoba, posebno je popularna u Srbiji gdje je uzor mladima pa nije ugodno za vidjeti da dijeli neprovjerene informacije." Logično pitanje bi bilo: A tko u svijetu dijeli 100% PROVJERENE informacije, i gdje je to dokazano?

VL
Avatar Motorhead
Motorhead
23:10 09.04.2020.

Nedavno sam pročitao cca 25 komentara, uključivo i moj. Sad ih je 2. Obzirom da je matematika egzaktna znanost, nekaj tu ne štima. Kaj ti misliš na Voždovcu? Jel' te boli prst od klikanja? Kužiš, ono, obriši... Ne znam kak' se to piše na istočnom...

VL
PL
Playmaker
18:23 09.04.2020.

Koja je ovo ???😎😎😎 Šta laprda po Hrvatskim Portalu ???? Nevjerojatno !!!!

VL
Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
15:02 10.04.2020.

Nancy, 32. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.