Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO IH

Kakav bi to transfer bio! Slavnom treneru rekli: Zaboravi Ronalda i dovedi vatrenog

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.06.2018.
u 13:08

Sjajnim igrama u Rusiji vatreni je zaludio europske velikane

Ante Rebić je oduševio u prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pa ne čudi da interes za njega raste iz dana u dan.

Eintracht ga ne želi pustiti za manje od 40 milijuna eura, a prvi je javno interes pokazao Tottenham koji je spreman ponuditi 30 milijuna eura.

No, Rebić je zaludio i navijače još jednog engleskog velikana - Manchester Uniteda.

Oni su napravili korak dalje te u postovima na društvenim mrežama traže od Josea Mourinha da odustane od eventualnog dovođenja Cristiana Ronalda i okrene se mlađem Rebiću.

Jedan navijač u kontekst je doveo i Ivana Perišića koji je prošle godine bio velika želja Portugalca na Old Traffordu, no do realizacije transfera nije došlo.

Kako god, čini se da je pred Rebićem zanimljivo ljeto.

Komentara 13

IL
ilijan
13:32 23.06.2018.

Imamo naj bolje nogometaše na svijetu. Svugdje smo dobro pokriveni čak i Strinić je postigao samopouzdanje. Ajmo Hrvatska idemo do kraja 🇭🇷

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
13:56 23.06.2018.

Majdak i Delač od pobjede Hrvatske protiv Argentine VI SE PRODALI U 36 SATI CIJELU NAŠU REPKU smo da bi se ćitale vaše laži. Malo stat na loptu PSG TRAŽI VRSALJKA... Malo o tome piši

VE
veselitito
14:26 23.06.2018.

ma da, da.... kako ne.... svakako.... taj Rebić je bolji i od Ronalda i od Messija - zajedno. Kuš!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije