Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pojas

Kakav bi to meč bio! “Rumble” zainteresiran za borbu s Miočićem

Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.04.2017.
u 19:06

“Znate što, prihvatio bih borbu sa Stipom bez razmišljanja kad bi mi dali priliku da se borim za pojas”, rekao je Johnson

Ako Anthony “Rumble” Johnson na UFC 210 priredbi osvoji pojas u poluteškoj kategoriji potencijalni meč s kraljem teškaša, Stipom Miočićem, postao bi sasvim realna opcija, piše Fight Site.

Tokom Q&A-a u sklopu promocije UFC-a 210, 33-godišnji nokauter je putem interneta odgovarao na pitanja fanova pa se tako dotaknuo i Miočića.

“Znate što, prihvatio bih borbu sa Stipom bez razmišljanja kad bi mi dali priliku da se borim za pojas”, rekao je Johnson. “Stipe je prvak i odličan borac. Ja zapravo volim gledati njegove borbe. Marljiv je radnik. Stoga, da mi ponude borbu za pojas protiv njega definitivno bih je prihvatio. Kao što sam rekao, on je sjajan tip, kao i njegova žena. Ili zaručnica, nisam siguran jesu li se još oženili. Taj par je sjajan.”

Naravno, čak i kad bi porazio Daniela Cormiera ovog vikenda u Buffalou, Johnson bi prije borbe s Miočićem prvo morao prijeći preko Jona Jonesa kojem u srpnju ističe suspenzija. Ali u svakom slučaju sudar ovih životinja definitivno bi zadovoljio apetit svakog MMA fana.

>>Oprosti, Stipe, više nisi najbolji, Mickey Gall je prvak teške kategorije!

Komentara 3

ST
stipestipe75
00:25 07.04.2017.

I ja bi se borio sa stipom za titulu. Koja bi to borba bila samo. Odmah bi lega na pod nokautiran...

MO
mobitel20
04:31 07.04.2017.

Zivotinja bez navodnika !? Ma sjajno...svi postajete razina imbexa...

MO
matK.O.
10:20 07.04.2017.

antony johnson neće pobijedit ni cormiera koji je puno čvršći i tehnički bolji borac,a kamoli jona jonesa koji bi ga samljeo za dvije minute borbe. stvarno neznam zašto jon jones ne želi priječi u tešku kategoriju,mislim da trenutno nema borca koji bi ga mogao pobijediti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije