Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder

Kaka će sa 7,1 milijun USD biti najbolje plaćen nogometaš MLS-a

kaka
DPA/PIXSELL
30.09.2014.
u 18:00

Dugo vremena rekorder je bio David Beckham, koji je u pet sezona u LA Galaxyju imao zagarantiranih 6,5 milijuna dolara.

Bivši brazilski nogometni reprezentativac Kaka (32), dojučerašnji vezni igrač Milana, postat će najbolje plaćeni nogometaš MLS-a!

Brazilac je trenutačno na posudbi u São Paulu, a u Orlando City će doći kada novoosnovani klub ove sezone zaigra u ligi. Kaka će zarađivati 6,6 milijuna dolara po sezoni, ali će njegova osnovna plaća uz bonuse doseći 7,1 milijuna, što je oko 400.000 više od plaće Clinta Dempseya.

Dugo vremena rekorder je bio David Beckham, koji je u pet sezona u LA Galaxyju imao zagarantiranih 6,5 milijuna dolara. No, te su plaće daleko od plaća igrača u najboljim europskim klubovima.

>>Kaka strijelac u povratničkom nastupu za Sao Paulo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije