Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudno pravilo

Kagawa i Park ne mogu dobiti nagradu za nogometaša godine

'Chris Loewe, Ivan Perisic, Ilkay Guendogan, coach Juergen Klopp, Shinji Kagawa, Kevin Grosskreutz and coach Juergen Klopp (L-R) of Borussia Dortmund run during a training session at the club\'s headq
'INA FASSBENDER'
22.11.2011.
u 09:03

Azijska nogometna federacija slijepo se drži pravila koje vrijedi od 2005. da azijski nogometaš godine ne može postati nitko tko nije nazočan na dodjeli nagrade.

Japanac Shinji Kagawa i kapetan Južne Koreje Park Chu-young sutra će se sučeliti u Ligi prvaka kao igrači Borussije Dortmund, odnosno Arsenala, ali taj će ih nastup stajati nagrade za azijskog igrača godine!

Naime, Azijska nogometna federacija slijepo se drži pravila koje vrijedi od 2005. da azijski nogometaš godine ne može postati nitko tko nije nazočan na dodjeli nagrade. A kako Kagawa i Park još nisu otkrili kako u isto vrijeme biti na dva mjesta, titula nogometaša godine nije im dohvatljiva. Iako su stavljeni na završnu listu od šest nogometaša koji bi mogli dobiti nagradu, unaprijed se zna da oni to priznanje neće dobiti...

Sa sličnim problemom suočile su se dosad azijske zvijezde Park Ji-sung (Man. United) i Keisuke Honda (CSKA Moskva).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije