Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVNA PRIČA
Povratak na članak

Kada je došao u Hrvatsku, dočekalo ga je pitanje 'Što on može naučiti Hrvate?'. Ispalo je suprotno

Gorica će, neizbježno, i padati, ali velikih potresa neće biti. Preživjela bi i još jedno šesto mjesto, ali jedna leicesterovska sezona, ne nužno s prvim mjestom, dobro bi došla i njoj i HNL-u.

Komentari 3

BA
Barbasmora
22:31 20.09.2020.

Lipi moj Balkan može naucit i najpametnijeg protestanskog naucnika I najosnovnije stvari! A tko je on da bi nas učia?! Bože pomozi!

VL
FG
Fghfftujj
10:16 20.09.2020.

Ali on nije branitelj niti veliki vjernik, beeee, litvanska komunjaro, beeee

VL
IM
Inmerps mod aZ
10:26 20.09.2020.

Ja sam mislio da ce ovo biti clanak o moralu, etici, izbjegavanju kokošarske korupcije, a kad ono clanak o Hrvatićima koji trče i napucavaju loptu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.