Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zujo
Povratak na članak

Kada bi Tudor doveo Ligu prvaka u Poljud, Split bi gorio! Takvih utakmica dugo nema ovdje

Tudoru se nema što prigovoriti. Dinamo je u odnosu na Hajduk brzina više; Dinamo ima barem 5-6 bržih igrača od Hajduka, a Tudor je tu utakmicu, do isključenja Ismajlija, držao u egalu – kaže Mladinić

Komentari 10

Avatar Jopa
Jopa
16:46 06.03.2020.

Dok je socijalističkog upravljanja (ne zna se tko je gazda i deseci menađera) nema od Hajduka ništa. A da ne spominjem ulicu...

VL
DU
Deleted user
11:02 06.03.2020.

Smijem se i ne vjerujem.Svi smo u euforiji i jedva to čekamo.Ili recimo Rijeka u Ligi prvaka ........zašto nebi oni recimo.Ovakvi članci njima dole donose sam štetu ako slučajno mislite da im pomažete ovakvim kolosalnim člancima i naslovima.

VL
DU
Deleted user
11:11 06.03.2020.

Loš članak!!Ulizivacki i navijacki!!

VL
AL
Alfie
09:34 08.03.2020.

Neće ni biti ni u slijedećih 50-100 godina, o tome možete samo sanjati !

VL
DI
diazrm
17:02 06.03.2020.

Nije dinamo ništa van serijski, pa Burić ga je dobivao i igrao neriješeno i još su imali tada Olma. Jednostavno suludom, riskantnom taktikom Tudor i neobjašnjivim guranjem lošijih igrača ala jurić i tahiraj pored Nejašmića i Čoline i drugih boljih na klupi je dinamu darivao pobjedu. Ali ključna razlika je kad dinamo krene s zacrtanom vizijom i igračima ne mijenja to nakon par mjeseci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.