Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE BIRATI KAKO ŽELI U JAR

Južnoafrikanci zovu Beckhama na svečano otvorenje Mundijala

David Beckham
Reuters
24.03.2010.
u 13:29

David Beckham zbog ozljede Ahilove tetive neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, ali njegova popularnost na jugu Afrike i dalje je iznimno velika.

Dužnosnici Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva pozvali su Beckhama da bude prisutan na svečanom otvorenju 19. svjetske nogometne smotre, a prve na afričkom kontinentu, koja će se održati od 11. lipnja do 11. srpnja.

Poznato je da je Beckhamov veliki san bio zaigrati na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici, što bi bio njegov četvrti uzastopni nastup na Svjetskim prvenstvima. No, nedavna ozljeda i operacija Ahilove tetive udaljila je 34-godišnjega engleskog slavnog nogometaša na najmanje šest mjeseci od terena.

Ipak, Beckham, čini se, može birati u kojem će svojstvu biti nazočan i aktivan na Mundijalu, pa makar i u nekoj drugoj ulozi, a ne igračkoj. Izbornik Engleske Fabio Capello pozvao ga je da se pridruži momčadi na Svjetskom prvenstvu ''kao 24. član'', iako baš nije jasno u kojem svojstvu, osim eventualno navijačkom.

Isto tako, Beckham je, kako je nedavno izvijestila internetska stranica celebrity-gossip.net, dobio ponude od tri televizijske kuće, BBC-a, ITV-a, i ESPN-a, da odradi posao na Mundijalu u ulozi stručnog sukomentatora...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije