Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odustaju

Juventus želi s Mandžukićem u pohod na Ligu prvaka

Mario Mandžukić (1)
Foto: Nph/Pixsell
09.01.2014.
u 14:21

Navodno će poslati i službenu ponudu Bayernu, a prvotna ponuda iznosit će 20 milijuna eura

Talijanski portal Tuttosport piše kako Juventus ne planira tako lako odustati od dovođenja Marija Mandžukića. Čelnici tog kluba smatraju kako je Bayernovo dovođenje Lewandowskog dobar znak za njih te da će im biti od pomoći kada krenu u realizaciju transfera.

U Juventusu se, piše dalje Tuttosport, nadaju da će već sljedeće sezone biti u stanju napasti Ligu prvaka, a Mandžukić je posljednji dio slagalice koji im nedostaje u tom pothvatu. Finale će se tada igrati u Milanu, 120 kilometara od Torina, i Juventus silom želi sudjelovati u njemu.

Navodno će poslati i službenu ponudu Bayernu, a prvotna ponuda iznosit će 20 milijuna eura.

Komentara 1

MA
magnum2013
19:36 09.01.2014.

Mislim da je jedino i razumno rješenje za Manđžu da napusti Minhen. Toliko su puta i svi treneri pokazali da će imati uvijek netko drugi prednost za sastav. To mu je pokazao prošli, ali i sadašnji trener. Želi li sjediti na klupi pa makar i za puno navca, ućiniti će pogrešku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije