Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga
Povratak na članak

Juventus u pet minuta zabio tri pogotka i pobijedio Empoli

Marko Pjaca za Juve je igrao od 73. minute, dok Mario Mandžukić nije ulazio u igru

Komentari 1

AN
Andreeejjj
16:58 02.10.2016.

Ovaj HIGUAIN nije bezrazlga toliko plačen, zar ne? On može imati čak 120 kg ali daje GOLOVE zbog kojih je i doveden a ne kao naš "panj" Mandžukić, koji ni semafora ne može pogoditi! Tako je selio iz Bayerna, Atletica M., tako če i iz Juventusa! Pa nije ŠPIC doveden, da trči kao muha bez glave, juri igrače po tertenu, uklizava ali GOL je za njega "mrtav"! Ali nažalost naši HRV "teletabisi" ga još smareaju najboljim igračem glavom na "cjelom Svijetu" ahahahahahaha. KALINIĆ je za đilkoša izmislio NOGOMET!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.