Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POLUFINALE KUPA

Juventus sretno i spretno dvije minute prije kraja utakmice svladao Sassuolo

Coppa Italia – Quarter Final - Juventus v U.S. Sassuolo
MASSIMO PINCA/REUTERS
10.02.2022.
u 23:20

U polufinalu će biti odigrane dvije utakmice. Milanski dvoboji su na rasporedu 2. ožujka i 20. travnja, dok je Fiorentina 3. ožujka ugostiti Juventus, a torinski uzvrat bit će odigran 21. travnja.

Nogometaši Juventusa izborili su posljednje mjesto u polufinalu Kupa Italije svladavši pred svojim navijačima Sassuolo 2:1 (1:1).

Paulo Dybala je već u 3. minuti doveo Juventus u vodstvo, da bi u 24. minuti Hamed Traore pogodio za 1:1. Do pobjedničkog pogotka je torinska momčad došla tek u 88. minuti na vrlo sretan način, kad se lopta odbila od gostujućeg braniča Ruana, promijenila smjer i završila u mreži.

Juventus će u polufinalu igrati protiv Fiorentine koja je s 3:2 slavila na gostovanju u Bergamu kod Atalante. Dvostruki strijelac za goste bio je Krzysztof Piatek (9-11m, 71), a pobjednički pogodak postigao je Nikola Milenković (90+3). Za Atalantu su golove postigli Zappacosta (30) i Boga (56). Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi domaće momčadi, a zamijenjen je u 74. minuti.

Drugi polufinalni par čine Milan i Inter. U polufinalu će biti odigrane dvije utakmice. Milanski dvoboji su na rasporedu 2. ožujka i 20. travnja, dok je Fiorentina 3. ožujka ugostiti Juventus, a torinski uzvrat bit će odigran 21. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije