Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLIJADA

Juventus nanio Parmi najveći poraz u povijesti!

Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
09.11.2014.
u 22:40

Završilo je 7:0 za aktualne prvake.

Nogometaši Juventusa u 11. kolu Serie A pobijedili su  Parmu 7:0 i učvrstili se na vrhu talijanskog prvenstva, a goste poslali na posljednje mjesto.

Ovo je ujedno i najteži poraz Parme u Serie A. Prije je rekord bio 0:5 1991. godine upravo protiv Juventusa i 2012. godine protiv Intera. Parma je ovime ostala na svega šest bodova.

Pobjedom se Juve pak učvrstio na vrhu, ima 28 bodova, ali i utakmicu više od drugoplasiranje Rome koja ima 22 boda. Inače, momčad iz Rima igra kasnije protiv Torina.

Serie A, 11. kolo:

Cagliari - Genoa 1:1
Chievo - Cesena 2:1
Empoli - Lazio 2:1
Juventus - Parma 7:0
Palermo - Udinese 1:1
Fiorentina - Napoli 0:1
Inter - Hellas Verona 2:2
Roma - Torino 3:0

>> Roma dostigla Juventus, Kovačiću 90 minuta u pobjedi Intera

Ključne riječi

Komentara 1

JW
JW
19:45 09.11.2014.

Iako Parma nije nikakavo mjerilo,vrhunska igra Juventusa danas.Puno igrača je odigralo odlično i teško je nekoga izdvojiti,ali posebno su me se dojmili Lichsteiner,Coman,i dar-mar Teveza u 15 min 2.pol.,a onu perverziju od gola za 4-0 da i ne spominjem.I pluss svemu,sudac je Parmi oprostio čisti crveni karton.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije