Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETICO PREUZEO PRVO MJESTO

Juventus bez Mandže devetom pobjedom u nizu dva boda od vrha

Juventus
Reuters/PIXSELL
10.01.2016.
u 23:08

E, da početak sezone nije bio tako loš, već bi na polovici prvenstva naslov bio gotovo u džepu. Ali i ovako Juve je opet za mnoge prvi favori

Juventus je i bez ozlijeđenog Mandžukića uspio ostvariti devetu uzastopnu pobjedu, stići Inter na ljestvici Serie A i samo je dva boda iza vrha, još je jedino Napoli ispred! E, da početak sezone nije bio tako loš, već bi na polovici prvenstva naslov bio gotovo u džepu. Ali i ovako Juve je opet za mnoge prvi favorit, piše Goal.

U posljednjoj utakmici 19. kola Stara je dama pobijedila u gostima Sampdoriju s 2:1. Ništa čudno, ovo je ionako kolo gostiju. Naime, od deset utakmica čak u osam pobijedili su gosti, a Carpi je protiv Udinesea jedini domaćin koji je osvojio tri boda!

Mandžo je zbog ozljede propustio dvoboj, Pogba je (slučajno ili vrlo vješto) pogodio za 1:0 u 17. minuti, Khedira je u 46. iskoristio sjajno Dybalino dodavanje za 2:0, a Antonio Cassano svojim prvim golom sezone - i iz prvog udarca u okvir Juventusova gola - vratio neizvjesnost u 64.

U 93. minuti Moisander je 'počistio' Zazu u kontri i dobio crveni karton, a minutu kasnije Juve je spašavao stvar u gužvi. I uspio je spasiti pobjedu.

A Atletico je u kišom natopljenom Vigu svladao Celtu golovima Griezmanna u 49. i Ferreire-Carrasca u 80. minuti. Simeonova družina vratila se tako na vrh Primera s dva boda više od Barcelone koja ima utakmicu manje.

>> Dinamo je 26. klub Europe: Modri su bolji od Cityja, Liverpoola, Chelsea, Uniteda...

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
06:42 11.01.2016.

Juventus se okitio devetom pobjedom jer nije bilo Mandže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije