Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Dortmunda

Klopp šokirao Borussiju i tražio raskid ugovora

jurgen klopp
NordPhoto/PIXSELL
15.04.2015.
u 14:01

Klopp je u Borussiji proveo sedam godina i odveo Borussiju do dva naslova prvaka Njemačke (2011., 2012.) i finala Lige prvaka 2013.

Jürgen Klopp šokirao je Borussiju i zatražio raskid ugovora, piše njemački Bild. Loši rezultati u Bundesligi, zaostatak za Bayernom 36 bodova, ispadanje iz Lige prvaka i neslaganje s igračima, javlja spomenuti list, glavni su razlozi ostavke.

U tekstu se navodi i to da će Kloppa najvjerojatnije naslijediti Thomas Tuchel, bivši trener Mainza, koji je nedavno odbio ponudu HSV-a, a s 'crno-žutima' trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor. Ipak, sve ovo trebalo bi se dogoditi na kraju sezone koju će Klopp odraditi, a onda bi trebao preseliti u Englesku. Postao je najozbiljniji kandidat za trenera Manchester Cityja.

Klopp je u Borussiji proveo sedam godina i odveo Borussiju do dva naslova prvaka Njemačke (2011., 2012.) i finala Lige prvaka 2013.

Komentara 6

JO
joaopinto
15:02 15.04.2015.

veliki trener vratio je borussiju na kartu europe vjerujem da će istionapraviti s bilo kojim engleskim klubom

Avatar germanikus
germanikus
15:32 15.04.2015.

Iz pouzdanog izvora sam saznao da Dortmund već ima zamjenu u liku i djelu Matjaža Kekeca,trenera Rijeke koji je navodno već potpisao desetogodišnji ugovor!

MI
mismis
15:31 15.04.2015.

pa kad klub dozvoli da se prodaju najvazniji igraci cudi me da i ranije nije otisao. u svakom slucaju veliki trener i di god da ode sigurno ce uspjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije