Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krunoslav Jurčić analizira za Večernji list

Jurčić za VL: Arsenal ne igra kontrolirano

'Arsenal\'s Croatian forward Eduardo (L) vies with Bolton Wanderers\' English midfielder Gavin McCann during the English Premier League football match at The Reebok stadium, Bolton, north-west England
'ANDREW YATES'
08.03.2010.
u 19:36

- Velikim je momčadima svejedno gdje igraju, ali golovi koje postignu na gostovanjima mogu biti presudni.

Dinamov trener Krunoslav Jurčić večeras će biti uz mali ekran, Liga prvaka je i za njega nogometna svetinja koju zasad kao trener može samo sanjati.

Strogo kontrolirana igra

S plavima je okusio igranje u Ligi prvaka, danas bi rado i s klupe igrao protiv najvećih suparnika. No, zasad se mora zadovoljiti gledanjem Arsenala i Porta te Fiorentine i Bayerna na TV-ekranu.

– Sve su prve utakmice u osmini finala završene tijesnim rezultatima. Tim je velikim momčadima svejedno igraju li kod kuće ili u gostima i zato očekujem da će se igrati strogo kontrolirano. Obje večerašnje utakmice nastavljaju se nakon 2:1 iz prvih susreta. I taj gol u gostima može biti jako važan – napominje Jurčić.

Mislite li da i Arsenal može igrati tako kontrolirano?

– Hm, u pravu ste, od svih momčadi koje su ostale u natjecanju, Arsenal najmanje može igrati kontrolirano. On ipak mora igrati tako da zabije gol više od suparnika. U ostalim susretima, pa tako i između Fiorentine i Bayerna, očekujem minimalne pobjede, gol u gostima može biti presudan – kaže trener plavih, koji je pobornik kontrolirane igre, te to pokušava prenijeti i na Dinamove igrače.

U prvim je susretima osmine finala Jurčić primijetio da i veliki klubovi teško mogu nadoknaditi izostanke.

Koliko može Eduardo

– Uzmite Barceloni Xavija i još jednog igrača i to više nije ista Barcelona. Zato nije lako ni Arsenalu koji stalno ima teškoća s izostancima igrača. Ne znam u kakvu je sad stanju Eduardo, koliko može igrati, volio bih ga gledati, kao i naše igrače u Bayernu.

U prvoj utakmici u Münchenu igralo se čvrsto, Jurčić i sada očekuje sličnu igru u uzvratu.

– Gledao sam Bayern i u prošlom kolu Bundeslige protiv Kölna, ne znam koliko je Van Gaal čuvao momčad za Ligu prvaka, ali Bayern na mene ni u prijašnjim utakmicama nije ostavio dojam velike momčadi. Neće mu biti lako u Italiji, iako mislim da Fiorentina nije dovoljno dobra da bi se našla u završnim kolima, nije ipak na razini tih momčadi koje igraju vrhunski – zaključio je Dinamov trener.

Ključne riječi

Komentara 3

ML
mladen3x
23:59 08.03.2010.

Nevjerovatno to sta prica ova Mamiceva marioneta,pa taj nije znao ni nogomet igrat,nego samo trckarat po terenu,nek se samo sjeti tko ga je gurao u reprezentaciju,i taj majmun bude pricao kako Wenger postavkja igru i kako Arsenal igra.Kretenu,u Arsenalu igraju klinci koji su sa 20 godina postigli ono sto ti nisi u svojoj cijeloj karijeri,bolje ti je da usutis,idiote ćelavi...

CE
ceky
00:55 09.03.2010.

mladen3x potpuno se slažem sa tobom! našao se pravi lik komentirat wengerovu postavku igre, pa taj mlatimudan je bio živa sprdnja na terenu, igrao je kao muha bez glave tj. trčkarao je po terenu kao da su jaja prosuta po travnjaku....strašno i nevjerovatno da mu je to izletjelo iz usta ali s obzirom tko ga plaća ništa nije čudno!! on i u današnje vrjeme izgleda zbunjen i nenormalan, kao da je pobjegao iz ludare a tamo će i završit kad ga mamić nabije nogetinom u onu mršavu guzicu...

MA
maxxxx
08:15 09.03.2010.

ajd ne laprdajte toliko, kakve veze ima kakav je bio igrač, ko igrač je npr. za Mourinha bio Pele i Maradona zajedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije