Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Jurčić: Ne očekujem da će Anderlecht igrati otvoreno

jurčić
Sanjin Strukić / 24 sata
Autor
Stojan de Prato
01.12.2009.
u 22:42

Iako je ustvrdio da su svi igrači koje je doveo u Bruxelles spremni za igru, nije želio reći sastav prve momčadi "jer su neki još jučer imali temperaturu".

- Došli smo odigrati dobru utakmicu, a igrat ćemo u uobičajenoj  formaciji, s dva "špica" - rekao je na konferenciji za novinare u Bruxellesu Dinamov trener Krunoslav Jurčić.

- Pokušat ćemo ostvariti dva cilja: prezimiti u Europi i skupiti što više bodova za viši koeficijent u budućnosti. Anderlecht je podigao svoju formu, ali ne očekujem da će igrati otvoreno, očekujem formaciju  4-2-3-1 - dodao je Jurčić.

Iako je ustvrdio da su svi  igrači koje je doveo u Bruxelles spremni za igru, nije želio reći  sastav prve momčadi "jer su neki još jučer imali temperaturu".

Golman Butina napomenuo je da je "Anderlecht kod kuće izuzetno jak, pa  će biti puno opasniji nego u Zagrebu".
- Ali mislim da imamo snage za revanš - zaključio je Butina.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:32 02.12.2009.

Možda bolje igrati sa četiri špice da onda bar jedan pogodi. A obrana Dinama je ionako granitna i Anderlecht je ne može probiti nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije