Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener plavih razmišlja o Helsinkiju

Jurčić: Mrzim umjetnu travu

'11.07.2011., Zagreb - Nogometasi GNK Dinamo na stadionu Maksimir odrzali su prvi trening na novoj travi i preuredjenom stadionu uoci utakmice Dinamo - Neftchi. Krunoslav Jurcic Photo: Marko Lukunic/P
'Marko Lukunic/PIXSELL'
20.07.2011.
u 21:15

Nije problem na njoj igrati, nego to što nakon nje uvijek ima dosta ozljeda, tvrdi Dinamov trener

Kad je u srijedu ujutro upalio mobitel, zacijelo je požalio, jer dosadna se sprava nije gasila. Brojni pozivi čestitara Kruni Jurčiću poželjeli su da i u sljedećem krugu kvalifikacija bude uspješan kao u susretima s Neftčijem.

O susretu plavih u Bakuu dosta je suprotnih mišljenja, neki su razočarani igrom i rezultatom (0:0), drugi oduševljeni mudrom igrom.

- Želio sam da igramo ozbiljno i čvrsto i zato sam sretan izvedbom. Na suparnikovu euforiju i agresivnost imali smo odgovore te smo nakon nekog vremena preuzeli kontrolu. I žao mi je što je na kraju izostala i treća faza, da zabijemo gol - prenio je Jurčić svoje dojmove i objasnio zašto je zadovoljan igrom u Azerbajdžanu.

- Dinamo je često imao dječje bolesti, znao je nakon uvjerljiva rezultata u prvoj utakmici, u uzvratu igrati "lelujavo". A to se sada nije dogodilo.

Odmoriti se baš i nema kada, u subotu dolazi Inter, pa slijedi put u Helsinki.

- Želimo i u prvenstvu krenuti pobjedom, zadržati atmosferu, navijače, a onda ćemo na umjetnu travu, da se privikavamo na uvjete koji nas čekaju u Finskoj.

Plavi su tijekom zime često trenirali na umjetnoj travi jer su zemljani tereni bili raskvašeni. Imaju novi teren s umjetnom travom, pa će u nedjelju i ponedjeljak na njemu trenirati. Uostalom, Jurčić je u susretu sa Salzburgom vodio plave, igrali su jako dobro na tamošnjoj umjetnoj travi.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u četvrtak! <<

Komentara 10

BK
B Kosa
21:46 20.07.2011.

Moj Jurcicu zna i budala da je priradna trava bolja. Ali kada se igra po mokrom terenu i snijegu unistise i napravi se blato mora se popravljati stalno

TO
Tot
00:11 21.07.2011.

pazi znalac mu daje mjesec dana...;-) ja se kladim da će balakov prije odlepršati iz ajduka

DU
Deleted user
21:36 20.07.2011.

dajem mu mjesec dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije