Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Julio Cesar: Nakon greške htio sam pješice u Milano

julio cesar
PA/Pixsell
16.03.2011.
u 09:45

Kad je Pandev zabio, emocije su me jednostavno svladale i zaplakao sam - otkrio je brazilski reprezentativni vratar

Brazilac na vratima Intera Julio Cesar, čija je pogreška gotovo stajala crno-plave četvrtfinala Lige prvaka, tvrdi da je nakon pogotka Gorana Pandeva u 88. minuti - zaplakao.
- Kad je Pandev zabio, emocije su me jednostavno svladale - priznaje Cesar koji se osvrnuo i na pacerski gol koji je primio.
- Ona pogreška još me uvijek plaši. Nikad nisam učinio takav propust u tako važnoj utakmici. Kad sam primio taj gol, htio sam pješice natrag u Milano - istaknuo je Cesar i zaključio:
- Nadam se da je ovo posljednja pogreška u karijeri.

Komentara 1

Avatar that_good
that_good
12:42 16.03.2011.

opet on sa tim pješačenjem...sigurno mu obitelj neka hodočasnička

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije