Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk - Osijek

Jozinović: Stanka neće utjecati na nas, nastavljamo s pobjedama

Goran Jozinović
Igor Kralj/PIXSELL
21.11.2013.
u 13:16

- Svi se sjećamo Osijeka, može se reći da smo ih tada i potcijenili. Sada toga neće biti, igramo na svom terenu

Tog 31.kolovoza za Hajduk je poraz od 1:0 protiv Osijeka u Gradskom vrtu, u posljednjoj minuti, bio pravi šok. Bio je to drugi poraz zaredom, nadvila se sumnja nad Splćane. Taj Osijek kao da je bio svojevrsni klik u glavama igrača Igora Tudora. Od tada je na djelo stigao jedan novi, drugačiji Hajduk. Osam utakmica bez poraza, 18 od 24 moguća boda. Da, Osijek je u kolovozu nanio bijelima posljednji prvenstveni poraz. I evo ga opet. Osijek stiže u Poljud.

- Svi se sjećamo Osijeka, može se reći da smo ih tada i potcijenili. Sada toga neće biti, igramo na svom terenu, i uz podršku navijača uvjeren sam da nam pobjeda neće izmaći - kaže Goran Jozinović.

Osijek stiže nakon prvenstvene pauze. Tko zna kako će se to odraziti na Splićane, koji su bili u odličnom ritmu.

- Imali smo odličnu igru i rezultat, ali neće ova pauza utjecati na nas. Odmorili smo se par dana, pa smo pojačali rad. Svi jedva čekamo utakmicu, siguran sam da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali - kazao je Jozinović.

Nedjeljeni dvoboj uvertira je u ludi prosinac u kojem Hajduk čekaju tri utakmice s Dinamom, te dvoboji sa Zadrom i Rijekom.

- Svjesni smo što nas čeka iza Osijeka, ali to nam daje i dodatni motiv da budemo mirni uoči utakmica s Dinamom i ostalima - kazao je Jozinović.

U Osijeku vlada teška financijska situacija, treneri se mijenjaju kao na tekućoj vrpci.

- Pratimo sve što se događa u Osijeku, no mi moramo gledati sebe. Znam da će se Osijek u Poljudu "bacati na glavu", dati svoj maksimum, a na nama je da ponovimo utakmicu s Istrom. Tada pobjeda neće izostati - zaključio je Jozinović, koji je pomno pratio dvoboje Hrvatske s Islandom.

Jedno vrijeme bio je i kandidat za reprezentaciju.

- Čestitam svim momcima. Iskreno, ne razmišljam o tome, koncentriran sam na Hajduk, a dogodi li se poziv bit ću presretan - zaključio je Jozinović.

Najbolji strijelac bijelih sa šest golova Mario Pašalić slično razmišlja.

- Posljednji poraz u sezoni zabilježili smo baš protiv Osijeka. Ne smije biti potcjenjivanja, tada rezultat neće izostati - kaže Pašalić.

Igra na poziciji zadnjeg veznog, a prvi je strijelac momčadi.

- Prvi strijelac, to nisam mogao ni zamisliti, dobro me ide. Svi zabijamo, ima nas četiri, pet s dosta golova. To dokazuje raznovrsnost momčadi - rekao je Pašalić.

I o njemu je bilo priče proteklih dana. U Hajduku smatraju da za njega ima mjesta u mladoj reprezentaciji Nenada Gračana.

- Gledao sam onu utakmicu protiv Švicarske. Kažu da sam još mlad. Igram dobro, nadam se pozivu, važno je da nastavim s ovakvim igrama - kazao je Pašalić.

>>

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije