Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi direktor?

Jozak dobio ponudu Australije od 400.000 eura

Romeo Jozak
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
09.09.2014.
u 10:05

Romeo Jozak dobio je ponudu Australskog nogometnog saveza za preuzimanje funkcije direktora reprezentacije, uz godišnju plaću od 400.000 eura.

Kvalifikacije nisu ni počele, a Savez bi mogao ostati bez direktora reprezentacija, Niko Kovač bez supervizora. Naime, Romeo Jozak dobio je ponudu Australskog nogometnog saveza za preuzimanje funkcije direktora reprezentacije, uz godišnju plaću od 400.000 eura.

- Možda u budućnosti i odem u Australiju. Volio bih pomoći razvoju australskog nogometa, a već imam nekolicinu ideja koje bi mogle napraviti velike korake u tom smjeru – citiraju Australci Jozakovu izjavu od prije nekoliko mjeseci, dok jučer nije želio ništa komentirati.

Odgovor Australcima trebao bi poslati do 15. rujna.

>> Reprezentacija odradila prvi trening pred Maltu bez ozlijeđenog Mandžukića

Komentara 8

LI
Lisabon
13:51 09.09.2014.

Ma covjek "nema pojma o nicemu".Doveo do do savrsenstva dinamovu skolu (medju 5 najboljih u Evropi),sve selekcije igrale zavrsnice prvenstava na kojima su igrali kvalifikacije,nikad nismo ukupno bili uspjesniji.Pa sad treba covjeka izvredjati i popljuvati jer je on sigurno "mamicevac" i kao takav u startu treba biti popljuvan.I kad je u igri Mamic ili bilo sta povezano s Dinamom,onda je tu nas "Daske" da to izvrijedja.Sigurno je u pripremi clanak za dan ili za dan prije 18/9 kad Dinamo igra s Astrom.Ziv ti nama.

KO
Komacero
18:44 09.09.2014.

Nije sve u lovi,ipak se najljepse zivi u Hrvatskoj ako se uzme u obzir kolko se radi.Jozak sigurno nekopa po kontenjerima niti skuplja plasticne boce vec radi u HNS.

PE
pele55
11:50 09.09.2014.

Molim te prihvati ponudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije