Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Srbije

Ne opterećujem se Hrvatskom jer ona je suparnik isto kao Island i Švedska

07.01.2018.
u 08:05

Na EP-u se nalazimo u najjačoj skupini, nadam se prolasku - istaknuo je srpski izbornik

I dok je Hrvatska odigrala prvu i jedinu pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva, naši prvi suparnci, Srbija, odigrala je već treću. Prvu i jedinu na domaćem parketu.

U Beogradu, u dvorani Banjica, u dvorani u kojoj su rukometašice Lokomotive osvojile posljednji naslov prvakinja Jugoslavije, Srbija je izgubila od Makedonije (29:32). Bio je to ukupno treći poraz u pripremama za Europsko prvenstvo.

Srbija će biti bolja u Splitu

- Ovo je bila naša prva utakmica nakon sedam mjeseci u ovom sastavu. Imamo dosta problema s ozljedama i umorom. Važno je da se vidjela želja kod naših igrača. Moji pokušaji da donesem nešto novo u igru sigurno je zbunilo igrače, tako da je ovaj poraz na moju dušu, Nije ovo ništa zabrinjavajuće, bio bih zabrinut da smo pobijedili, s obzirom na sve nedaće koje nas prate u zadnje vrijeme - rekao je Jovica Cvetković, izbornik Srbije.

1/18

Dodao je da očekuje puno bolju Srbiju u Hrvatskoj nego što je to slučaj u pripremnom razdoblju,

- Na EP-u se nalazimo u najjačoj skupini, nadam se prolasku - istaknuo je srpski izbornik koji je rekao da nije opterećen susretom protiv Hrvatske.

- Ne opterećujem se Hrvatskom jer su oni su za mene isti suparnik kao što su Island i Švedska. Sve su to dobre reprezentacije s kojima se možemo nadigravati - rekao je “Cvele”.

Srpski izbornik nedavno je izjavio da zna da ih u Splitu ne očekuje baš lijepi doček.

- Rekao sam to kada je Europsko prvenstvo bilo još daleko. Više ne razmišljam o tome, već o nekim drugim stvarima - zaključio je Cvetković.

Najbolji u redovima Srbije bili su vratar Cupara s 13 obrana, te Đorđić sa šest i Marsenić s pet pogodaka.

- Mislim da smo odigrali najslabiju utakmicu posljednje vrijeme. Možda je to i dobro. Jer, kad pobijediš onda odeš na natjecanje pun samopouzdanja, a ovako ideš s nekom strepnjom i onda na velikoj sceni pokažeš što znaš. Naravno, nijedan poraz ne veseli, ali mi daje neku nadu za bolje sutra. Najviše bih volio da taj 12. siječnj a dočekamo zdravi, s Beljanskim, Šešumom i Stojkovićem. S njima je to potpuno druga priča - rekao je Petar Nenadić, sjajni šuter berlinskih “lisica”.

Island dobar desetak minuta

Bojan Radivojević desno krilo njemačkog RN Löwena, razočaran je bio atmosferom na Banjici.

- Bila je jako tiho u dvorani premda je bilo 2000 gledatelja. Imao sam osjećaj kao da sam bio u kazalištu - istaknuo je Radivojević.

Island, naš drugi suparnik u skupini, izgubio je u prijateljskoj utakmicu u gostima kod Njemačke, aktualnih europskih prvaka sa 29:36.

- Jasno da nisam zadovoljan ni rezultatom, ali ni igrom. Dobro smo odigrali smo prvih desetak minuta. Nadam se da će biti bolje u današnjoj utakmici - rekao je Geir Sveinsson, izbornik 
Islanda.

1/18

Komentara 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:16 07.01.2018.

Pa poželimo sreću HR, Islandu i Švedskoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije