Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio Ćiri

Jovanović: Svi korumpirani u sportu s pravom se boje

Željko Jovanović, Zakon o odgoju i obrazovanju
Patrik Macek/PIXSELL
28.03.2012.
u 18:02

Hrvatski ministar sporta Željko Jovanović u razgovoru za Novu TV reagirao je na izjave Ćire Blaževića koji ga je optužio da laže, da je opasan te da ne poznaje materiju...

U razgovoru za Novu TV Jovanović je ponovio kako u Hrvatskoj napokon postoji politička volja za izbacivanjem kriminala iz sporta.

– U Hrvatskoj postoji vrlo snažna politička volja za iskorjenjivanjem kriminala, korupcije, nereda na stadionima, huliganizma i namještanja rezultata. Svi koji zbog toga imaju problema s pravom se boje – rekao je ministar Jovanović.

Inače, Ćiro je u svojoj izjavi za Večernji list rekao da je Jovanović kao slon u staklarni te da ništa neće napraviti. Napomenuo je i kako je važno da se nešto događa, samo da se "makne idiota Jovanovića".

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:33 29.03.2012.

Svi korumpirani u sportu s pravom se boje, a korumpiranima u politici, ako su na vlasti, nista se nece dogoditi.

Avatar Bekrija
Bekrija
12:35 29.03.2012.

Jovo postaješ naporan ili konkretno nešto napravi (za sad nisi ništa napravio)ili prestani laprdat. Stalno nešto najavljuješ, laješ na sve a lopovi i dalje drmaju sportom, baš si tipičan primjer kako nova vlast funkcionira, konstantan lavež ali kad treba ugrizt onda ništa. Jesu li svi u kuku kokošinjcu kastrirani pa nitko nemože napravit niti jedan konkretan potez npr. strpat neku krupnu ribu u zatvor?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije