Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion
Povratak na članak

Jeličić opleo po Hajduku: Momčad liči na ekipu iz Alana Forda

Carrillo je nakon utakmice rekao da nije Rudeš pobijedio nego su oni izgubili. To su izjave na razini legendarnog 'Broja 1' iz Alana Forda - kaže Jeličić

Komentari 9

DU
Deleted user
23:19 06.11.2017.

Ma cirkus je prošlost ......sada se prati Hajduk. Mislim ja se smijem i zabavljam već 15 godina uz Hajduk.

VL
BR
Brancco
09:49 07.11.2017.

zalosno od hajduka uprave inavijaca da su posvadali sve kroz njihovo bahato ponasanje torcida je najvise kriva

VL
ES
Esseker
15:00 07.11.2017.

Ništa od Hajduka dok ga vode sitni lokalni mafijaši koji u rukama imaju Torcidu, prodaju igrače za sitniš dovode nekvalitetne ℹ istrošene igrače. Hajduk ne može voditi ulica jer nijedan veliki klub ne vodi ulica,maknite mafiju i pustite privatni kapital i onda će Hajduk biti veliki klub kao što je jednom i bio.

VL
BI
bimbo10
09:44 07.11.2017.

bravo Jela, točno u sridu tovari na aparatima

VL
Avatar lisabon
lisabon
09:41 07.11.2017.

Komentare Jelicica mi je gdljivo slusati.Stalno pametovanje i vrijedjanje,a covjek nikada nikoga nije trenirao niti je bio sportski direktor.Tako je najlakse.Pricati da npr Kos nije strucan za izbor trenera su bedastoce ,jer za voditi jedan klub kao direktor,nije najvaznija sportsko nogometna strucnost,nego poslovna.A kad su u pitanju strucne odluke,onda imas ljude s kojima se konzultiras i trazis njihov prijedlog i analizu.Slicno je i farsom da ako nisi igrao nogomet,nemozes biti trener ,komentator ili sporstsko direktor!!!!Na nijednoj ozbiljnoj televiziji,u nijednoj sportsko analitickoj emisiji,ne vodi glavnu rijec osoba koja nije nikoga nikada trenirala.A sta se tice beusana,to je najbolje presutjeti,jer toliko bedastoca koliko je taj covjek izgovorio,jednostavno je nemjerljivo.Nazalost,kakav je on sudac bio,odnosno bolje reci "ciji"je on sudac bio,ljudi nazalost (mislim na one mladje)neznaju.Najsmjesniji dio je ono sta stalno guraju u prvi plan su pogreske u korist Dinama.I to je vec gadljivo.Jucer napucana lopta od Sudanija,pa nedozvoljena pozicija igraca Slavena,strasno.Umjesto da analiziraju npr ruku Osijeka kod dosudjenog penala,a nakon sta je igrac Intera gurnuo Skorica!!!!!I kaze Beusan to je normalno remplanje,ili kad je igrac Intera protiv Cibalije gurnuo igraca Cibalije i dao gol glavom isto je bilo bez komentara.No kad je Dinamu ponisten gol u Osijeku zbog guranja (Hodzic)onda je bio 7 puta pokazan snimak i to je bio "ocit"prekrsaj.Dvostruka mjerila.

VL
TA
tarzan
07:03 07.11.2017.

Svaka čast, bez dlake na jeziku i sve bas onako kako i jest.

VL
BR
Brancco
09:46 07.11.2017.

vvv

VL
DU
Deleted user
23:24 06.11.2017.

Eeeee Jela.... vita jela zelen bor, molim brzi odgovor : " zašto nisi više trčao kao igrač ? A da si kojim slučajem sad trener vadio bi sprintevima svim igračima mast !

VL
KE
kentie
09:50 07.11.2017.

lako je zboriti i žuboriti iz tople fotelje...al budi frajer pa istrči na teren i po kiši i po ledu, i po suncu i vrućini...pa uigraj ekipu koja melje sve pred sobom....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.