Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOĐA OBRANE

Joško Gvardiol otkrio što izbornik Dalić traži od njega kada nastupa za Hrvatsku

Međusobni okršaj zvijezda Vatrenih u uličnom nogometu održan je u Zagrebu
Igor Soban/PIXSELL
11.09.2023.
u 22:37

Novopečeni stoper Manchester Citya jedan je od stupova hrvatske reprezentacije

Hrvatska nogometna reprezentacija zasjela je na vrh ljestvice skupine D kvalifikacija za odlazak na EURO 2024. 1-0 gostujućom pobjedom protiv Armenije u Erevanu. Nakon uvjerljivog slavlja protiv Latvije u Rijeci, Hrvatska je ovaj "mini ciklus" zaokružila i minimalnom pobjedom u Armeniji.

Pogodak odluke zabio je Andrej Kramarić u 13. minuti postigavši 26. gol u 77. nastupu u hrvatskom dresu i trenutačno je peti strijelac u povijesti naše reprezentacije. Branič vatrenih Joško Gvardiol podijelio je svoja razmišljanja poslije dvoboja s Armencima. 

- Prema ovome kako sada stojimo, trebali bismo se bez problema plasirati na Europsko prvenstvo. Vjerujemo u našu kvalitetu, očekujemo još jedan krug kvalifikacija. Radujemo se novim utakmicama, osobito kod kuće. Nadamo se da ćemo to osigurati kako treba - rekao je Gvardiol. 

- Imam još puno toga za naučiti od trenera Guardiole. Najvažnije je što sam unio dozu mirnoće u igru reprezentacije. To je ono što se traži od mene: Što jednostavnije prema naprijed i odraditi obrambeni dio sa Šutalom - kazao je Joško i onda govorio o menadžeru Pepu Guardioli...

VEZANI ČLANCI:

- Sviđa mi se što se bavi sa svakim igračem. Stalo mu je, kao i svakom treneru. Pokušava popraviti svaki segment kod igrača. Mirnoću s loptom možemo vidjeti kod svakog igrača, ne boje se igrati s loptom. To je ono što krasi Manchester City. 

Komentara 4

RE
RedTree
01:00 12.09.2023.

Prvo bravo za pobjede i bodove, ali igrali smo protiv Latvije i Armenije. Drugo ovaj klupski status Modrića i Perišića ispada nam dobar, jer su sad odmorniji i motiviraniji da se još više pokažu. Treće nedostaje nam i dalje pravi centarfor, Petković ne može protiv svoje igre izgleda, vraćanja nazad. Za naše je najbolja opcija kad Livaja prvih 60 minuta igra u napadu, jer puno je više okrenut ka zabijanju i bolje odrađuje zadatke kao špica, a onda uđe odmorni Petković kao protiv Nizozemske i dođe više do izražaja tada. I četvrto uživajmo dotle su Modrić i Perišić tu, jer nam onda slijedi pad, nadajmo se blagi.

DE
derin
23:59 11.09.2023.

Gdje je Sučić, je li počeo igrati, taj momak nam treba, jedini kojeg imamo za budućnost za centralnog veznog, kao i Bradarić radi brzine i driblinga za beka. A imamo još i Erlića i Ćaleta Cara za partnera Gvardiolu.

Avatar Felix24
Felix24
06:41 12.09.2023.

Obrana nam je katastrofalno konfuzna, čak i ovakav protivnik nas sabije u šesnaesterac i spašavamo živu glavu, što će tek najjaće ekipe na Euru? Bekovi totalno sterilni prema napred, NULA BODOVA, čak i kad prođu igrača dodavanje ili centaršutevi su im katastrofa. Živcira me i to što neda priliku konkretnu nekim napadačima mlađima nego stalno forsira jedne te iste, mi moramo pronači killera u šesnaestercu. Majer me razočarao u zadnjih više tekmi, nije ono čemu sam se nadao da će se razviti u Modrićevog nasljednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije