Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT TRAGIČAR

VIDEO Gvardiol autogolom donio pobjedu Bayernu, Olmo promašio tri zicera

Screenshot Sportklub
05.02.2022.
u 20:43

Presudan trenutak utakmice dogodio se u 55. minuti. Nakon krivog dodavanja Leipzigovog vratara Gulacsija Bayern dolazi u izglednu priliku preko Gnabryja, a u pokušaju blokiranja njegovog udarca Gvardiol vara svojeg vratara, prebacuje ga i tako postavlja konačnih 3:2 za Bayern

U derbiju njemačke Bundeslige u ovom kolu vodeći Bayern je svladao momčad RB Leipziga 3:2 u jako napetom i zanimljivom susretu, a presudio je mladi hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol, na žalost, ne u korist svoje momčadi.

Bayern je ušao bolje u utakmicu te poveo pogotkom Thomasa Mullera koji je zabio u 12. minuti naletjevši na odbijanac nakon udarca Roberta Lewandowskog. Leipzig je izjednačio preko kontre koju je realizirao Portugalac Andre Silva u 25. minuti, no Bayern je ipak otišao na odmor s pogotkom prednosti budući da je Robert Lewandowski u završnici prvog dijela pogodio za 2:1 na asistenciju Comana.

Međutim, Leipzig se ni tada nije predao. U 53. minuti Konrad Laimer šalje fantastičnu asistenciju za Christophera Nkunkua, koji zabija za još jedno izjednačenje. 

Presudan trenutak utakmice dogodio se u 55. minuti. Nakon krivog dodavanja Leipzigovog vratara Gulacsija Bayern dolazi u izglednu priliku preko Gnabryja, a u pokušaju blokiranja njegovog udarca Gvardiol vara svojeg vratara, prebacuje ga i tako postavlja konačnih 3:2 za Bayern. 

Video Gvardiolovog nesretnog autogola pogledajte OVDJE.

Još jedan od Leipzigovih tragičara na susretu bio je također bivši Dinamov igrač, Španjolac Dani Olmo koji je protiv Bayerna promašio tri čista zicera. Olmove promašaje pogledajte OVDJE.

 

Komentara 4

ST
steveurkel
04:25 06.02.2022.

Bayern je danas loše igrao

Avatar southman
southman
22:11 05.02.2022.

A baš Liverpool počeo pisati o njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije