Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP PIVARIĆ:

Zoran se čudio zašto smo bez samopouzdanja

Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
16.07.2015.
u 08:25

'Klub nije zaslužio da ovako igramo, u uzvratu moramo biti pravi frajeri.'

Kad utakmici nema kraja, jasno je kako je dosadna, a kad u takvoj utakmici ni ne pobijedite lošeg suparnika, koji je čak izgledao i bolje, onda je jasno koliko je razočaranje u Maksimiru nakon 1:1 Dinama i Fole Esch. Još je bizarnije kad ti gostujući igrači ubrzo nakon utakmice iza jednih stadionskih vratiju zapale cigarete, a trener puši s druge strane. Toliko o 'profesionalcima' koje Dinamo nije uspio pobijediti.

- Ovo je dobar rezultat za nas, ali Dinamo je i dalje favorit. Naš igrač prestrogo je isključen za prvi ozbiljniji prekršaj u drugom dijelu, a ni prekršaj nije bio s leđa – tvrdi Jakob Dallevedove.

Plavi se nisu imali čemu veseliti, neki od igrača nisu ni željeli pričati, a svi su izlazili spuštenih glava.

- Ovo danas nam mora biti velika škola, dobili smo lekciju. Sad trebamo biti frajeri i napraviti sve za ovaj klub jer on to zaslužuje, zaslužuje bolje. Ne znam što nam se dogodilo, ali je jasno da puno toga moramo popraviti – kazao je kapetan Eduardo, koji je svoj posao jako dobro odradio i spašavao plave od debakla u srazu s 'bezobrazno goropadnim' Luksemburžanima.

Zoran Mamić bio je kod momčadi prije utakmice, dobio pljesak, pozdravio se s igračima, bio je na uobičajenom sastanku, a onda je zbog loše igre i na poluvremenu iz lože otišao k igračima.

- Pokušao nas je dići, pričao je o nedostatku našeg samopouzdanja, rekao je da nam je to odmah vidio u očima i da ne zna zašto je to tako – kazao je Pivarić te o samom susretu dodao:

- Moramo biti samokritični, analizirati i jednostavno biti bolji. Trenutačna nam je forma slaba, jedino je dobro što gore ne može ni biti, dakle možemo se samo dizati. Na pripremama smo bili puno bolji, pa ako smo za tjedan dana toliko pali, onda se i za tjedan dana možemo toliko podići. Uvijek se priča o podcjenjivanju nakon ovakvih utakmica, ali je doista ne znam je li ga bilo. Budite blagi u kritikama, nemojte udarati odmah u glavu – zamolio je Pivarić.

Tu molbu teško ćemo prihvatiti, Dinamovi igrači su, izuzev pojedinaca, zaslužili pravi verbalni nokaut.

S obzirom da je i u loži atmosfera bila tužnija od karmina, igrači mogu očekivati da će i Zdravko Mamić imati što za reći. A to će tek biti 'udarci' u glavu. Ili po džepu?

>> Amateri iz Luksemburga s igračem manje šokirali Dinamo!

>> Fola Esch u 109 godina dugoj povijesti zabila samo tri gola!

Komentara 27

KR
krizevcifranc
10:06 16.07.2015.

Ma dajte zar se isplati govoriti o ovim jadnicima tj. bjednicima, a toliko naše mladosti zna igrati. Zar je ovima strancima stalo do dinama?

LO
ledo.ostrihon
08:49 16.07.2015.

O kakvom ti samopouzdanju pričaš...Pa Dinamo već unazad nekoliko godina nema kvalitetnu trenersku struku s kojom bi napredovao kroz europska takmičenja sve ove godine. Mi smo sličili na ozbiljniju europsku momčad samo s Vahom kada je momčad imala svoju neku igru koja je imala glavu i rep.Pun mi je kufer više trenera i stranih igrača diletanata a prošlo ih je krdo kroz moj voljeni klub. Mi i ako prođemo ove amatere sa ovakvom igrom iduće kolo sigurno ispadamo. Na žalost...

Avatar mihavg
mihavg
08:49 16.07.2015.

Dajte si mira svi... sezona je tek počela.. igrači su uzdrmani zbog svega što se događa oko kluba.. malo potpore ne bi škodilo...igračima naravno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije