Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Pivarić:

Test na doping nije mi bio ugodan iako znam da sam čist

Balić, Pivarić
04.12.2015.
u 09:49

Na predstavljanju novih kopački 'sučelili' su se igrač Dinama Josip Pivarić i mladi igrač Hajduka Andrija Balić kao uvod u subotnji derbi.

Promotivne aktivnosti katkad mogu ponuditi i zanimljivosti. Tvrtka Nike predstavila je novu kopačku Nike Tiempo legend 6 uz Josipa Pivarića, igrača Dinama, i Andriju Balića, igrača Hajduka, baš pred subotnji derbi.

Među dečkima nije bilo nikakvih tenzija, vrijeme su provodili zajedno, odrađivali prezentaciju, najviše razgovarali međusobno. No, među klubovima je ovih dana bilo tenzija.

'Naoštrio' nove kopačke

– Ma neka, pa i treba se kuhati, zato derbi i postoji – uz smijeh će Pivarić, a nasmijao se i Balić kad smo ih upitali je li bilo kakvog 'natezanja' u liftu.

– Izvan terena uvijek sve mora biti kako treba, a na terenu je druga priča, ne bih pustio bratu ili sestri, a kamoli Hajduku – kaže Piva.

Balić nije izgledao sretno nakon što je Hajduk slavio u kupu protiv Zagreba, možda zbog male minutaže?

– Ma nije bilo ništa posebno, to je sve normalno – kaže Balić.

Možda ga je trener Burić čuvao za derbi s Dinamom.

– Nadam se. To je posebna utakmica, poseban naboj. Igrati takvu utakmicu čast je.

Dinamo ove sezone nije pobijedio Splićane.

– Dobro smo se pripremili za te utakmice, proučili plave, nadam se da neće pobijediti ni sada, mi dolazimo po tri boda – najavio je Balić, koji se ne sjeća svojih prvih kopački, ali Pivarić da:

– Dobio sam ih od kuma, dobio sam ruksak tadašnje Croatije, dres Viduke i Lotto kopačke – prisjetio se Pivarić pozirajući s novim Nike kopačkama. Veli da ih je "naoštrio" za subotu.

– Da, Hajduk nam ne leži ove sezone, ali ni mi njima, pa nisu nas pobijedili.

Zbog kontrole više pazimo

Prije nekoliko dana na trening plavih opet je uletjela dopinška kontrola, i Pivarić je bio među deset testiranih igrača.

– Odradim svoje i to je. Bio sam i protiv Olympiakosa u Grčkoj. Strah? U Grčkoj mi nije bio svejedno, dobio sam crveni karton, izgubili smo i onda mi veli – doping. Kad sam se smirio, počeo sam razmišljati – zamisli da mi se sad tu nešto dogodi. Sad sam u Dinamu, igram, a za tjedan dana doznaš da si nigdje, mogu zamisliti kako je bilo Ademiju. Gotovo da me je bilo strah iako znam da sam čist, ali kad se dogodi Ademiju, koji ni sad ne zna odakle sve to... Sad još više pazimo na sve, nije psihički lako – kazao je je Pivarić.

>>Dinamo govori istinu. Ne boji se on Hajduka, nego - Rijeke

Komentara 1

HM
House___MD
10:20 04.12.2015.

E moj Baliću. Šta se ti imaš slikati sa ovakvim ljudima. Sada sa tvojom slikom pišu članke o dopingu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije