Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Pivarić:

Bio sam šokiran kad mi 
je trener Mamić 
rekao – igraš

Josip Pivarić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
10.04.2015.
u 23:00

"Pivariću dižem spomenik, dečko je tek u nedjelju imao prvi trening s momčadi, a odigrao je fenomenalno."

Ljutiti trener Rijeke netom nakon utakmice posvadio se sa sucem Brunom Marićem pa je i svoje igrače potjerao u svlačionicu na tuširanje, nije im dao da prvo daju izjave. Stao je tek Močinić, a nakon tuširanja razgovarati nije želio Sharbini, neki su pored mikrofona prošli okrenuvši glavu. No, bilo je i onih koji su spremno govorili, kao vratar Vargić i bivši igrač Dinama Tomečak, koji je oduševio odgovorom na pitanje o navodnom jedanaestercu.

Izuvanje u zraku

– Sve je bilo regularno, sudac nije pogriješio. Pošten sam? Pa moram biti, uvijek pošteno – kazao je Tomečak. Doduše, dan kasnije, valjda je dobio "po prstima", nakon gledanja snimke rekao je:

– Možda je i mogao suditi penal.

I u redovima Dinama ima onih koji ne žele razgovarati, kao ni igrač utakmice Machado:

Ne razgovaram, samo igram.

No, većina plavih bila je spremna podijeliti svoje mišljenje s javnošću, među i njima Josip Pivarić koji je igrao odlično uz činjenicu da uopće nije trebao igrati, da četiri mjeseca nije igrao, da je s momčadi odradio tek dva treninga.

– Bilo mi je veliko iznenađenje što sam se našao u sastavu. Stožer mi je dao nevjerojatno povjerenje. Dao sam maksimum u ovom trenutku. Pa u nedjelju sam, nakon dva mjeseca, prvi put trenirao s momčadi i s loptom – kazao je Pivarić.

U drugom je poluvremenu opasno dobio po nozi, Mitrović ga je doslovno izuo u zraku.

– Na sreću, nije bilo po nozi na kojoj mi je tek zarasla kost. Ma nisu udarci problem, sada boli, boljet će dan-dva ili tri, ali to prođe.

Fizički ste sada u redu?

– Morat ću još dosta raditi, ide polako. Treneri su odlučili da probam odigrati na svježinu, a jesam li ih zadovoljio, znat ću nakon trenerove analize.

Povratak bi izgledao bajno da je umjesto udarca u prečku zabio.

– Bilo bi prelijepo, ali bit će bolje, valjda će se negdje vratiti.

Ova 2:1 pobjeda rezultat je koji baš i nije bio cilj.

– Premala je, baš je premala po onome što smo pokazali na terenu. U prvom poluvremenu trebalo je biti pet razlike, nisu to bile poluprilike, nego ziceri. Dvije prečke, stativa, izbijanje s crte. Pa i u drugom dijelu, imao sam i ja veliku priliku – zaključio je Pivarić i dobio pohvale Zorana Mamića koji je iznenadio s igračem koji je odradio samo dva treninga...

I ostali se vraćaju

– Prije mjesec dana rekao sam da će Pivarić biti prvi od ozlijeđenih koji će se vratiti, vidio sam koliko radi, kako želi. Jako mi je drago zbog njega i dižem mu spomenik za ovo što je napravio. Jer, ući gotovo bez pravog treninga i odigrati tako, svaka mu čast – kazao je Zoki zadovoljan što se i ostali ozlijeđeni vraćaju:

– Otprije nekoliko dana svi su u treningu. Nisu u optimalnom fizičkom stanju i trebat će im treninga da bi bili.

>> Kad sam imao 22 godine, Pelé mi je ponudio da potpišem za Santos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije