Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Brekalo u Maxu
Povratak na članak

Nadolazeća zvijezda: U Dinamu sam 11 godina, to je moj klub, tu želim igrati

- Nadam se igri u prvoj momčadi, konkurencije se ne bojim - rekao je Brekalo za Max!.

Komentari 11

MA
.Marsijanac
16:56 12.12.2015.

Prva liga ce biti sasvim druga prica za Brekala i Co., a da ne govorim o LP ili EL. Tu ce trebati driblati puno manje i dodavati puno vise, uz brzi vertikalni protok lopte. Dinamova struka je uzdigla fantasticnu generaciju.u. Veliki je to broj nadarenih klinaca. Hoce li Dinamo moci sve to posloziti i zadovoljiti . Mamic je predlozio veliki sastanak svih roditelja i igraca, gdje bi se dogovorili kako dalje. Budite sigurni da ce uskoro sa svih strana zapoceti lov na te talente a obecanjima nece biti kraja. Pamet u glavu decki , ako ostanete na okupu mogao bi to za 2-3 godine biti naj jaci Dinamo ikad. Nije mi se bas svidjalo sto je Dinamo prodao cvrstog Simunovica ,koji me u mnogocemu potsjeca na Lovrena. A najveca boljka Dinama ( a i repke) je nedostatak klasicnog centarfora a la Ibrahimovic, kojeg nema ni na dalekom obzorju.

VL
Avatar peet
peet
19:10 12.12.2015.

Josipe, ti i tvoja generacija mora ostaviti traga u Europi, ali s DINAMOM..vi ste svjetla tocka Dinama i Hrvatske

VL
BK
B Kosa
19:36 12.12.2015.

Jozo takoje nitko nevoli nezahvalne ljude. Za mnogo toga imas zahvaliti dinamu i ljudima iz dinama

VL
Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
17:46 12.12.2015.

Toma 2...izvrsno si opisao budućnost ovog igrača!

VL
RA
Rad
10:16 13.12.2015.

Sa 17 godina su ravnopravni u LP, a i od većine klubova bolji. Kad bi pohlepni trgovac ZM mogao zatomiti svoju pohlepu i glad za novcima i zadržao ove decke u svom gradu i klubu, a za koji oni žive, krenuo bi nogometni entuzijazam, sponzori, puni stadion i sve uz to. Naravno da nam treba pošteni stadion. Naravno da želimo kostur momčadi iz Zg, pa onda iz ostatka RH, pa dijaspore, pa tek onda strance. Dugoročno planiranje i za 5 godina rasturamo u LP!

VL
MA
.Marsijanac
17:03 12.12.2015.

No, baš na njegovoj poziciji konkurencija je iznimno jaka, krilni napadači su Soudani, Fernandes, Pjaca...>>>>. Soudani ce vjerovatno otici a Fernandesa treba prodati ;taj decko je precesto neozbiljan i nonsalantan. Od svih tih silnih stranaca, treba zadrzati Taravela i mozda Henriqueza.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:28 12.12.2015.

idi bre-kalo...trebaju li nam takvi?

VL
TO
Toma2
17:39 12.12.2015.

Ti navijaš za Dinamo, ali u Dinamu ne navijaju da ti ostaneš. Treba te prodati za izmišljenu cifru, pa 'povoljno' kupiti strance jedne portugalske agencije da se operu pare. Spremi se i na potpisivanje lihvarskog ugovora, a onda izlaznog antidatiranog ugovora na osnovu kojeg te čitava obitelj Mamić od jetreve do tečića prati do bankomata. Eto ti ukratko tvoja 'plava' budućnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.