Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE JUNIORSKE LP

Brekalo: Barci možemo zabiti i tri komada!

Josip Brekalo
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
24.02.2016.
u 13:18

- Vjerujem da će biti lijepo vrijeme, 15-ak tisuća gledatelja, pravo navijanje. U takvim uvjetima pada i Barcelona!

I belgijski su novinari nakon pobjede Dinama (2:0) u Bruxellesu nad Anderlechtom i plasmana u četvrtfinale juniorske Lige prvaka govorili da dugo nisu vidjeli da neki igrač radi ono što je radio Josip Brekalo!

- Na četiri gostovanja protiv ozbiljnih suparnika (Arsenal, Bayern, Olympiakos i Anderlecht) upisali smo četiri pobjede, a doma u tri utakmice uhvatili tek jedan bod. To sad pod hitno moramo promijeniti, nema nam druge. Već protiv Barcelone moramo i doma pobijediti - rekao je Brekalo za Goal.

To bi se moglo igrati i na glavnom maksimirskom travnjaku...

- Ma, igrat će se sigurno na glavnom terenu! Već su nam to i rekli u klubu. Joj, jedva čekam tu utakmicu. Vjerujem da će biti lijepo vrijeme, 15-ak tisuća gledatelja, pravo navijanje. U takvim uvjetima pada i Barcelona!

Dani Olmo jako dobro poznaje Barcelonu.

- Olmo je uvjeren da ćemo ih proći. Kaže ako smo dva pogotka zabili Anderlechtu, onda možemo i tri Barceloni. Znam da se malo šali, ali i kako je uvjeren da smo bolji od Barcelone.

Može li ovaj Dinamo i do samoga kraja, osvojiti juniorsku Ligu prvaka?

- Naravno da možemo, zašto ne? I razmišljamo o tome. Sve se igra na jednu utakmicu, tu je sve moguće. Ne znam je li baš netko bolji od nas. Mi igrači iz generacije 1998. godišta smo navikli na osvajanje velikih turnira, na pritisak važnih utakmica. I u njima smo često igrali jako dobro. Tako da sam siguran da možemo još dalje. Ali, prvo Barcelona.

>> Što je još Brekalo rekao, pročitajte ovdje

>> Dinamo prošao u četvrtfinale Lige prvaka gdje ga čeka Barcelona!

>> Nikola Moro: Možemo proći i Barcelonu! Treba nam samo podrška navijača

Komentara 4

PE
peroskretnicar
15:36 24.02.2016.

pravi trenutak da se zakopaju ratne sjekire - SVI na Maksimir - DINAMO IZNAD SVIH !

FR
fredyooo
16:10 24.02.2016.

hrvatska sloga i vjera u Boga.

ST
stimo
15:28 24.02.2016.

jesu li ovo oni iz mocvare ili recepcionari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije