Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi Dinamo
Povratak na članak

Brekalo, Šemper i Moro ne smiju samo igrati utakmice

Ta tri talentirana igrača jučer su priključena prvoj momčadi Dinama i odradili su prvi trening sa Zoranom Mamićem

Komentari 5

MK
mksdk
09:05 12.12.2015.

Naravno da i drugdje ima talentiranih igrača i jasno je da svi ne mogu biti u Dinamu. No, generalno, isticanje mladih igrača uopće ne bi trebalo biti pravilo nego tek rijetki izuzetak jer mladim igračima češće medijska pažnja odmogne nego pomogne. Današnja Dinamova generacija je izuzetak radi niza okolnosti koje ih prate (svjetsko prvenstvo, liga prvaka...) i stoga je nemoguće izbjeći pisanje o njima kada javnost naprosto želi znati o tim mladićima koji su, htjeli ne htjeli, eksponirani. Znači, ne radi se ovdje o protežiranju jednog kluba nego o pažnji koju je netko zaslužio razultatima na globalnoj razini. A što se tiče mladih igrača Cibalie (i ostalih), nadam se da se tamo odgaja neki novi Šuker, Manžo, Olić... za koje ćemo imati prilike čuti.

VL
BL
Blender
01:42 12.12.2015.

Gledao sam te nase decke kako znaju igrati jako dobar nogomet! Ne razumijem zasto Dinamo treba strance koji nisu za nista kad u Hrvatskoj ima toliko talenta! Kakvi Portugalci ili Albanci ili Brazilci, pocnimo vjerovati u sebe!!

VL
VR
VratitenamCibaliu
02:10 12.12.2015.

Uzdizete te dinamove juniore u nebesa a druge zanemarujete, svaka njima cast ali to su momci iz cijele Hrvatske a ne samo Dinama, pola njih je zapravo odraslo u drugim klubovima. I nigdje nisam vidio vijest da pored takve mašine juniora jedna mala jadna Cibalia iz druge lige osvoji titulu jesenskog prvaka s juniorima. I ti decki su zasluzili malo razvlacenje po medijima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.