Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOURINHO O FIFI:

Korupcija, novac za glasove, u redu... Ali sad su dirnuli u nešto moje!

Chelsea manager Jose Mourinho takes his seat for their English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at White Hart Lane in London January 1, 2015.      REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN  - Tags: SPORT SOCCER) EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNA
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.06.2015.
u 09:28

'Za mene, ovo što je FIFA napravila jest kraj svijeta!'

Jose Mourinho nije se uspio dugo suzdržati od komentiranja skandala koji potresa Fifu pa je u svom stilu rekao nekoliko rečenica i njima dao do znanja da mu se nimalo ne sviđa sve skupa. A "okidač" su za njega bili navodi da se Ircima platilo pet milijuna eura samo da bi šutjeli nakon sudačkih pogrešaka protiv Francuske 2010. godine.

- Za mene, je ovo kraj svijeta! Mijenjate iskrenost, istinu ove igre, za pet milijuna eura? Što je sljedeće? Jer, uvjeren sam da slijedi još takvih priča. Korupcija, novac za glasove, u redu... To je jedna stvar. No, sada su dirnuli u nešto što je moje. A moja je igra! Za mene je ovo zaista nevjerojatno - nije se mogao kontrolirati Mourinho pa se prisjetio događaja iz 2012. godine:

- Bio sam jedan od trojice nominiranih za trenera godine na dodjeli nagrada u Zürichu, a na kraju je pobijedio Vicente del Bosque sa samo nekoliko glasova više. Mislio sam, u redu, sve je izgledalo normalno. No, kasnije mi je toliko mnogo trenera koji su glasovali reklo kako su njihovi glasovi izmijenjeni pa je bilo jasno kako je riječ o tome da se nešto dogodilo. Tamo se više neću vraćati.

Iako Irski nogometni savez i FIFA negiraju isplatu mita, ne negiraju činjenicu da je došlo do nagodbe kojom su Irci odustali od tužbe i traženja pravde putem sudova.

>> Irski nogometni savez se prodao, FIFA ih je 'kupila' za pet milijuna eura?!

Komentara 3

AR
aristip
10:56 08.06.2015.

Ne bih se iznenadio da kod Blattera nađu člansku iskaznicu HNS-a (Hrvatske Najuhljeb Stranke).

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
12:25 08.06.2015.

Kod 5 miliona nasi bi se samo nasmijali i odmahnuli rukom: Oni su naviknuti na vece svote.

CH
Chovo
10:07 08.06.2015.

Bitno da je Hrvatska najkorumpiranija zemlja. Pa barem se ne sramotimo za 5mil eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije