Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD TRENERA

Jose Mourinho potresen: Nikada si neću oprostiti što sam napao Tita Vilanovu

'vilanova4_nnn_spo_190612'
Foto: Printscreen Youtube
26.04.2014.
u 18:29

- Smrt Tita Vilanove velik je gubitak za nogomet, za Barcelonu, a najveći za njegovu obitelj i prijatelje. Nikada neću sebi oprostiti što sam ga napao na utakmici protiv Barce - kazao je Mourinho.

Tito Vilanova preminuo je u petak u 45. godini nakon dvogodišnje borbe s karcinomom. Nogometaši i vodstvo Barcelone o njega su se oprostili na Nou Campu, a niz igrača se oglasio u povodu njegove smrti.

- Hvala za sve što smo proživjeli zajedno. Hvala ti za veliku borbu. Uvijek ćeš biti moj prijatelj. Potpora tvojoj obitelji - poručio je Francuz Eric Abidal, bivši igrač Barcelone.

Lionel Messi kazao je kako nikada neće zaboraviti Tita Vilanovu, a vratar Victor Valdes dodao kako je Tito jedan od najvećih stručnjaka s kojima je radio. Poruke sućuti poslali su i trenerski velikani Jose Mourinho i Vicente del Bosque.

- Smrt Tita Vilanove velik je gubitak za nogomet, za Barcelonu, a najveći za njegovu obitelj i prijatelje. Nikada neću sebi oprostiti što sam ga napao na utakmici protiv Barce - kazao je Mourinho.

Svjetski teniski broj 1 Rafael Nadal dao je potporu obitelji preminuloga Vilanove.

- Tenis je samo igra. Ono što je zaista bitno u ovom trenutku samo je Tito Vilanova. Želim da njegova obitelj ostane jaka u ovako teškom trenutku - kazao je Nadal.

Tito i supruga Montse imaju kćer Carlotu i sina Adriana, koji igra u Barcinoj školi.

>> Preminuo bivši trener Barcelone Tito Vilanova

Komentara 1

BO
bosutska
18:45 26.04.2014.

Znate sto taj Mourinjo mi izgleda jedan model kakav bi zelio biti u poslu ozbiljan van posla covjek na mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije