Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

Jose Mourinho dobio otkaz u Romi: 'Vjerujemo da je ova promjena najbolji potez za klub'

FILE PHOTO: Coppa Italia - Quarter Final - Lazio v AS Roma
ALBERTO LINGRIA/REUTERS
16.01.2024.
u 10:36

Mourinho je u Romu došao tijekom svibnja 2021. godine nakon što je prethodno ostvarivao brojne uspjehe u trenerskoj karijeri. Počeo je u Benfici, a potom je radio u Uniao de Leiriji, Portu, Chelseaju, Interu, madridskom Realu, Chelseaju, Manchester Unitedu i Tottenhamu

Nogometni klub Roma službeno je obznanio kako trener talijanskog prvoligaša više nije Jose Mourinho, 60-godišnji portugalski strateg morao je napustiti Rim nakon slabijih rezultata u posljednje vrijeme.

„Želimo se Mourinhu zahvaliti za njegovu strast i trud koji je uložio dok je vodio naš klub. Uvijek ćemo imati lijepe uspomene na razdoblje dok je radio kod nas, ali vjerujemo da je ova promjena najbolji potez u interesu Rome“, službeno je obznanio rimski klub koji je trenutačno tek deveti na ljestvici Serie A.

GALERIJA Mourinho više nije trener Rome

FILE PHOTO: Coppa Italia - Quarter Final - Lazio v AS Roma
1/4

Mourinho je u Romu došao tijekom svibnja 2021. godine nakon što je prethodno ostvarivao brojne uspjehe u trenerskoj karijeri. Počeo je u Benfici, a potom je radio u Uniao de Leiriji, Portu, Chelseaju, Interu, madridskom Realu, Chelseaju, Manchester Unitedu i Tottenhamu. S Romom je Mourinho najveći uspjeh ostvario kada je osvojio premijerno izdanje Konferencijske lige, dok je prošle sezone igrao finale Europske lige u kojem su Rimljani poraženi od Seville.

VEZANI ČLANCI:

O razlazu Mourinha i Rome pisale su tijekom utorka i sve talijanske tiskovine uz dodatak kako klub i dalje nije službeno naveo tko će biti Portugalčeva zamjena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije