Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Urota u Realu? 'Suigrači mu ne žele pomoći i uopće mu ne dodaju loptu!'

Gareth Bale i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
10.05.2015.
u 21:38

- Svaki klub u svijetu bi ga želio imati, ali on ostaje u Realu. Nema šanse da ode na ljeto. Kada je rekao da je u Real došao jer voli taj klub, to je bila istina i on će učiniti sve da uspije ovdje.

Gareth Bale u lošoj je formi posljednje vrijeme, igra neprepoznatljivo, a najviše se to vidjelo u utakmici protiv Juventusa kada su mnogi ustvrdili da je on bio igrač manje za kraljevski klub. No, njegov agent Jonathan Barnett ne želi priznati lošu formu svog igrača, već za sve optužuje njegove suigrače.

- Ljudi ne znaju o čemu pričaju kada kritiziraju Balea, ne gledaju na to na pravi način. Real mora raditi s njim, a suigrači mu moraju više dodavati loptu. Samo mu dajte više lopti i vidjet ćete u čemu je Gareth dobar. Kada mu suigrači počnu dodavati i pomagati, on će biti najbolji igrač Reala, rekao je Barnett.

Kaže da bi mnogi igrači to razglasili na sva zvona, ali Velšanin nije takav.

- To bi mnoge slomilo, ali on je odlučan da to prevlada. Mogao se žaliti ili pokucati Ancelottiju na vrata, ali nije želio nikoga uzrujati.

Ipak, agent demantira napise da Bale odlazi iz Reala.

- Svaki klub u svijetu bi ga želio imati, ali on ostaje u Realu. Nema šanse da ode na ljeto. Kada je rekao da je u Real došao jer voli taj klub, to je bila istina i on će učiniti sve da uspije ovdje.

>>Manchester United za Balea daje 137 milijuna eura

>>Real kiksao kod kuće, Ronaldo promašio s bijele točke, Barcelona jako blizu naslova!

Komentara 18

HL
HV_LAKI102
22:02 10.05.2015.

Samo da se nas Luka nije povrjedio protiv Italije Real bi bio nepobjediv a Bale u zvjezdama,ovako,bit ce tesko ponoviti proslogodisnji uspjeh.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:53 10.05.2015.

Bale je izuzetan igrač al mu je problem kaj je prošel tipičnu englesku školu pa se malo teže snalazi na suprotnoj strani. Kad bi igral po lijevoj bil bi čudo. Uostalom u Realu nema loših igrača sam manje il više dobrih.

SP
Spezispezi
22:17 10.05.2015.

Cijeli klub je taoc jednog igraca kojem moraju svi nabacivati lopte da bi stigao neke rekorde zato se Bale ne bu naigrao dok je taj sebicnjak u klubu. A zbog takve politike Real ce ove godine ostati prazne vrece bez plijena i samo s puno frustracija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije