Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

John Degenkolb zbog ozljede propušta proljetni dio sezone

John Degenkolb
DPA/PIXSELL
26.01.2016.
u 23:00

Degenkolb je bio jedan od šestorice vozača svoje momčadi na koje je svojim automobilom naletio 73-godišnji Britanac, a njemački biciklist je zadobio lom ruke i tešku ozljedu prsta.

Njemački biciklist John Degenkolb (Giant) neće ovoga proljeća moći braniti naslove pobjednika na velikim jednodnevnim utrkama "Milano - San Remo" i "Paris - Roubaix" zbog ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći tijekom treninga u Španjolskoj. 

Degenkolb je bio jedan od šestorice vozača svoje momčadi na koje je svojim automobilom naletio 73-godišnji Britanac, a njemački biciklist je zadobio lom ruke i tešku ozljedu prsta.

"Teoretski bi mu trebala tri mjeseca oporavka, ali kako on vozi vrlo velikim intenzitetom moglo bi mu trebati nešto više vremena", rekao je liječnik koji je operirao Degenkolba Pedro Cavadas.

Ovogodišnji "Milano - San Remo" vozit će se 19. ožujka, a "Paris - Roubaix" 10. travnja.

>> Od 2017. 'Tour de France' neće biti u kalendaru UCI-ja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije