Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP
Povratak na članak

Jezive scene u Engleskoj, navijač se zavezao za stativu: 'To je objava rata'

Skupina koja je preuzela odgovornost za prekid je putem twittera objavila: "Naša vlada nas je izdala jer financira nova naftna polja u Sjevernom moru. Nova nafta znači uništavanje budućnosti naše djece. To je objava rata malim otočnim državama i znači patnju za najsiromašnije i najmarginaliziranije u svim regijama".

Komentari 3

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:16 18.03.2022.

trebali su ga ostavit zavezanog i nastavit tekmu ....pa nek ga lopta pogodi par puta .....

VL
PO
poluprovokator
23:41 17.03.2022.

I taj dečko živi na naftu. Naftnog porijekla mu je natpis na majci, leće naočala, tenisice, laptop, mobitel i sve plastičnno što koristi. Dobezo se do stadiona na naftu. Čak mu je i vezica oko vrata naftni proizvod. Kad već briješ na nešto onda zabrij do kraja;-)

VL
ME
melisken
23:16 17.03.2022.

Isti Bill Gates, samo nesto mladji od njega. Zeleni manijak!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.