Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET U REPREZENTACIJI

Jeste zaboravili Ćamilu Mičijević? Vratila se nakon čak 535 dana

Ćamila Mijčević
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
10.10.2023.
u 23:13

Počinju kvalifikacije za EP 2024. godine, Hrvatska je u skupini s Rumunjskom, Grčkom te Bosnom i Hercegovinom

Nakon šest mjeseci rukometašice Hrvatske opet su na okupu. Počinju kvalifikacije za EP 2024. godine, kojem će domaćini biti Mađarska, Austrija i Švicarska. Hrvatska je u skupini s Rumunjskom, Grčkom te Bosnom i Hercegovinom. Dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine idu na EURO 2024. godine te još četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije. Prvi popis izbornika Šoštarića kraći je za jedno ime, jer je ozljeda zaustavila kapetanicu Katarinu Ježić. Problema s ozljedom imaju i Valentina Blažević i Tina Barišić, ali postoji mogućnost da one ipak zaigraju. Nakon duljeg vremena u reprezentaciji je i Ćamila Mičijević, koja je dugo bila ozlijeđena.

– Volim malo da me nema pa da mi se slađe vratiti. Imam osjećaj da mi je svako okupljanje povratničko koliko sam stalno izostajala zbog ozljeda – rekla je Ćamila, koja je u rukama nosila poveći buket.

– To mi je rođendanski poklon – rekla je.

Nije vas u reprezentaciji bilo 535 dana?

– Iskreno, zaprepastila sam se da je toliko dana prošlo. Iza mene su tri operacije koljena pa onda ispada da je ta brojka realna. Srećom, za sada je sve u redu s koljenom. Nisam još na sto posto, ali bit ću do Svjetskog prvenstva – rekla je Ćamila.

Kako je u novom klubu, Parizu?

– Igram puno, trener mi vjeruje. Daje mi priliku u važnim trenucima jer mi treba samopouzdanja.

A kako je u gradu Parizu?

Predobro. Prezadovoljna sam. Pariz je ispunio sva moja očekivanja. Zaljubila sam se u taj grad. Volim ići po restoranima, obišla sam i sve važnije turističke destinacije. Znam se ponekad voziti metroom i nakratko se "izgubiti". Uzela sam stan blizu dvorane. Klub je na dosta dobroj lokaciji, u toj dvorani samo mi treniramo i igramo.

Više niste "kraljica", nego...

– Ha, ha, uvijek ću biti "kraljica šoka", no u klubu nas svi zovu "lavice".

Vi ste se vratili, a izbornik odlazi?

– Nisam ni slutila da će se ovako nešto dogoditi. Šokirala sam se. Ali, pozitivno. Biti trener Zagreba davna mu je želja i želim mu da ostvari sve svoje snove. Naravno da će nam nedostajati. Sigurno je da ćemo ga iznenaditi nekim lijepim poklonom – zaključila je Ćamila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije