Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAŠAO ČIST I MORALAN

Jesmo li, zbog moralno upitnog Slovenca, baš morali izdati Zvonu Bobana?

12.02.2024.
u 14:57

Na Bobanovu stranu stali su Engleski savez, Ševčenko, Lineker, svjetski mediji... No HNS je pognuo glavu i podržao Čeferina. Nadam se da je netko od članova IO-a HNS-a barem pomislio: "Hej, pa mi izdajemo svog frajera koji je u ime svih Hrvata 1990. skočio na milicajca, donio nam broncu 1998., bio u čelništvu Uefe i Fife..."

Komentara 13

ZA
zagabria5
15:43 12.02.2024.

Ovo je već drugi danas, tko plaća ove članke i za čiji interes. U interesu poštenja sigurno nije, veliki se guraju za visoke dobro plaćene pozicije

KU
Kujttim
15:50 12.02.2024.

Nitko nije izdao Zvonu Bobana i nitko Bobanu ne spori sve što je napravio, od 13.5.1990. do 11.7.1998., ali u ovoj situaciji je Boban izašao u medije i iznio prljavo rublje iz UEFA-e, prije nego je stvar pokušao riješiti unutar UEFA-e. Tu je Boban napravio grešku u koracima. Čeferin nije neka faca, ali je izabran da vodi UEFA-u i jedino što me zanima je da li Boban ima dokaze da je Čeferin radio kaznena djela. Dakle, ako će Boban biti svjedok pokajnik, neka iziđe s činjenicama i dokazima o kaznenim djelima Čeferina.

ED
edvardl
15:53 12.02.2024.

Taj isti frajer koji je skočio na milicajca, 10 godina kasnije, javno je priznao, da glasa za SDP, tj, KPJ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije